Stærk økonomikonsulent til ledelse og rådgivning

Kunne du tænke dig at yde økonomirådgivning til nogle af landets dygtigste landbrugsvirksomheder – og samtidig være den daglige leder for et team på ca. 10 dygtige og erfarne medarbejdere? Så er denne stilling som chefkonsulent i økonomiafdelingen hos Patriotisk Selskab måske noget for dig.

Om Patriotisk Selskab
Patriotisk Selskab er en rådgivningsvirksomhed i Odense, hvor ca. 80 engagerede medarbejdere yder rådgivning til store professionelle landbrugsvirksomheder i hele landet. Udover land- og skovbrug beskæftiger vores kunder sig også med udlejning, turisme, oplevelsesøkonomi m.m. Vi yder rådgivning inden for planteavl, miljø, jura, strategi og økonomi.

Om stillingen
Du bliver en del af chefgruppen i vores økonomiafdeling, som – inklusive dig – består af fire chefkonsulenter, der sammen sætter retningen for afdelingen og økonomirådgivningen samt leder hvert sit team af medarbejdere. Du får derfor ansvaret for ca. 10 fagligt stærke vidensmedarbejdere, som bl.a. arbejder med regnskaber, årsrapporter, bogføring, skat, moms, virksomhedsanalyser og forretningsudvikling.

Herudover bliver du en del af Patriotisk Selskabs ledelsesgruppe, der – udover chefkonsulenterne fra økonomiafdelingen – består af direktionen og selskabets øvrige ledere. Ledelsesgruppen står for at iværksætte de projekter, der skal sikre, at Patriotisk Selskabs samlede strategi bliver til virkelighed. I øjeblikket er vi desuden i gang med et formulere en ny strategi for de kommende år.

Ved siden af ledelse vil økonomisk rådgivning til en række interessante og komplekse virksomheder være en stor del af din hverdag. Vi tilpasser jobbet til dig, så du kommer til at yde rådgivning inden for det område, du er specialiseret i.

Som chefkonsulent i økonomiafdelingen refererer du til Patriotisk Selskabs administrerende direktør.

Om dig
Din faglige ballast er i top, og du har en relevant kandidatuddannelse – fx en cand.merc., cand.merc.aud., cand.oecon. eller HD(R). Herudover har du erfaring med ledelse.

Du er ambitiøs og god til at skabe og vedligeholde relationer samt fastholde, gennemføre og afslutte projekter, så de bliver til virkelighed. Som leder går du op i, at dine medarbejdere trives og udvikler sig, og du kan lide at være sparringspartner på opgaveprocesser. Du er desuden god til at uddelegere opgaver, så alle kompetencer i teamet og afdelingen kommer bedst muligt i spil.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en stilling i et fagligt og ambitiøst miljø med konstant fokus på at skabe værdi for kunden. Herudover prioriterer vi din udvikling højt – bl.a. gennem kurser og efteruddannelse, ligesom sparring med højtspecialiserede kolleger vil blive en del af din hverdag.

Når du arbejder hos Patriotisk Selskab, forventer vi selvfølgelig, at du yder en stor indsats, men du vil også opleve, at du har frihed under ansvar og til en vis grad selv kan planlægge din arbejdsdag.

Herudover har vi en kantineordning, personaleforening, kunstforening – samt et godt sammenhold og en humoristisk omgangstone.

Vi tager altid godt imod nye medarbejdere, og du får bl.a. en skræddersyet introduktionsplan, så du lærer organisationen godt at kende fra start.

Ansøgning
Ansøgning, cv og relevante bilag – uden CPR-nummer – sendes til HR-konsulent Anne Jensen på chefkonsulent@patriotisk.dk. Ansøgningerne gennemgås, efterhånden som vi modtager dem, og din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt. Vi venter gerne på den rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte administrerende direktør Nils Rasmussen.

Se eventuelt stillingsopslag i pdf her.