Stærk økonomikonsulent til ledelse og rådgivning

Er du specialiseret inden for fx revision, driftsøkonomi, forretningsudvikling eller lån/finansiering? Kan du rådgive nogle af landets dygtigste landbrugsvirksomheder? Og kunne du samtidig tænke dig at være den daglige leder for et team af dygtige og erfarne økonomirådgivere? Så er denne stilling som chefkonsulent i økonomiafdelingen hos Patriotisk Selskab måske noget for dig.

Om Patriotisk Selskab
Patriotisk Selskab er en rådgivningsvirksomhed i Odense, hvor ca. 80 engagerede medarbejdere yder rådgivning til store professionelle landbrugsvirksomheder i hele landet. Udover land- og skovbrug beskæftiger vores kunder sig også med udlejning, turisme, oplevelsesøkonomi m.m. Vi yder rådgivning inden for planteavl, miljø, jura, strategi og økonomi.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en stilling i et fagligt og ambitiøst miljø med konstant fokus på at skabe værdi for kunden. Herudover prioriterer vi din udvikling højt – bl.a. gennem kurser og efteruddannelse, ligesom sparring med højtspecialiserede kolleger vil blive en del af din hverdag.

Når du arbejder hos Patriotisk Selskab, forventer vi selvfølgelig, at du yder en god og stor indsats, men du vil også opleve, at du har frihed under ansvar og til en vis grad selv kan planlægge din arbejdsdag.

Herudover har vi en kantineordning, personaleforening, kunstforening – samt et godt sammenhold og en humoristisk omgangstone.

Vi tager altid godt imod nye medarbejdere, og du får bl.a. en skræddersyet introduktionsplan, så du lærer organisationen godt at kende fra start.

Om stillingen
Du bliver den daglige leder for et team af vidensmedarbejdere med stærke faglige kompetencer. Samtidig kommer du sammen med afdelingens øvrige chefkonsulenter til at stå i spidsen for udviklingen af afdelingen og dens ydelser – og sammen med virksomhedens øvrige ledere til at føre Patriotisk Selskabs samlede strategi ud i livet. Ved siden af dette vil økonomisk rådgivning til en række interessante og komplekse virksomheder være en stor del af din hverdag.

Som chefkonsulent i økonomiafdelingen refererer du til Patriotisk Selskabs administrerende direktør.

Om dig
Din faglige ballast er i top, og du har en relevant kandidatuddannelse. Herudover har du ledelseserfaring og er specialiseret inden for fx revision, driftsøkonomi, forretningsudvikling eller lån/finasiering. Vi hører også gerne fra dig, hvis du er specialiseret inden for noget helt andet, som du mener, kan komme Patriotisk Selskab til gavn.

Du er ambitiøs, og god til at skabe og vedligeholde relationer samt fastholde, gennemføre og afslutte projekter, så de bliver til virkelighed.

Som leder går du op i, at dine medarbejdere trives og udvikler sig, og du kan lide at være sparringspartner på opgaveprocesser. Du er desuden god til at uddelegere opgaver, så alle kompetencer i teamet og afdelingen kommer bedst muligt i spil.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til landbrugsbranchen – men ikke et krav.

Ansøgning
Ansøgning, cv og relevante bilag – uden CPR-nummer – sendes til HR-konsulent Anne Jensen på chefkonsulent@patriotisk.dk. Ansøgningerne gennemgås efterhånden, som vi modtager dem, og din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt. Vi venter gerne på den rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte administrerende direktør Nils Rasmussen.

Se eventuelt stillingsopslag i pdf her.