Stærk økonomisk chefkonsulent til ledelse og rådgivning

Da en af vores dygtige og erfarne chefkonsulenter i økonomiafdelingen har søgt nye udfordringer, søger vi nu en ny dygtig leder, der brænder for at motivere sine medarbejdere og se dem udvikle sig. Samtidig kommer du til at yde økonomisk rådgivning til nogle af landets dygtigste landbrugsvirksomheder – så din faglige ballast skal være i top.

Om Patriotisk Selskab
Patriotisk Selskab er en rådgivningsvirksomhed i Odense, hvor ca. 80 engagerede medarbejdere yder rådgivning til store professionelle landbrugsvirksomheder i hele landet. Udover land- og skovbrug beskæftiger vores kunder sig også med udlejning, turisme, oplevelsesøkonomi m.m. Vi yder rådgivning inden for planteavl, miljø, jura, strategi, husdyr og økonomi.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en udfordrende og spændende stilling i et fagligt og ambitiøst miljø med konstant fokus på at skabe værdi for kunden og med gode muligheder for faglig sparring med kolleger. Som ansat hos Patriotisk Selskab vil du opleve, at din faglige og personlige udvikling prioriteres højt. Vi er desuden gode til at have det sjovt, samtidig med at vi arbejder seriøst og målrettet.

Om stillingen
Du bliver den daglige leder for et team af vidensmedarbejdere med stærke faglige kompetencer inden for driftsøkonomi, regnskab, revision og forretningsudvikling. Samtidig kommer du sammen med afdelingens øvrige chefkonsulenter til at stå i spidsen for udviklingen af afdelingen og dens ydelser – og sammen med virksomhedens øvrige ledere til at føre Patriotisk Selskabs samlede strategi ud i livet. Ved siden af dette vil økonomisk rådgivning til en række interessante og komplekse virksomheder være en stor del af din hverdag.

Som chefkonsulent i økonomiafdelingen refererer du til Patriotisk Selskabs administrerende direktør.

Om dig
Du har en relevant kandidatuddannelse og minimum 5-8 års erfaring som leder, chefkonsulent eller projektleder. Du er fagligt stærk og har erfaring med rådgivning, fx inden for driftsøkonomi, regnskab eller revision. Det er desuden en fordel, hvis du har kendskab til landbrugsbranchen.

Som person er du ambitiøs, og du er god til at skabe og vedligeholde relationer og til at fastholde, gennemføre og afslutte projekter, så de bliver til virkelighed. Du har en naturlig autoritet, og du trives med at være sparringspartner på opgaveprocesser. Du er desuden god til at uddelegere opgaver, så alle kompetencer i teamet og afdelingen kommer bedst muligt i spil.

Ansøgning
Ansøgning, cv og relevante bilag uden CPR-nr. sendes til HR-konsulent Anne Jensenchefkonsulent@patriotisk.dk. Ansøgningerne gennemgås, efterhånden som vi modtager dem, og din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt. Vi henviser i øvrigt til vores privatlivspolitik for ansøgere, som ligger på vores hjemmeside.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte administrerende direktør Nils Rasmussen på 6315 5470 eller 4036 4602.