Konsulent til landbrugsrådgivning om miljøregulering

Kunne du tænke dig at rådgive nogle af landets dygtigste landbrugsvirksomheder i forbindelse med miljøregulering og produktionsgodkendelser? Og har du en relevant baggrund som fx jordbrugsteknolog, agronom eller ingeniør? Så er du måske vores nye konsulent i miljøteamet hos Patriotisk Selskab.

Om stillingen
Som miljøkonsulent hos Patriotisk Selskab skal du være med til at sikre, at vores medlemmer  – dvs.  landbrugsvirksomheder – kan producere gode fødevarer inden for den gældende lovgivning.

Du har hermed daglig kontakt til nogle af landets største og mest professionelle landbrugsvirksomheder, både over telefon, mail og ved kundebesøg.

Dit fokusområde bliver miljøregulering af landbruget, hvorfor du primært kommer til at rådgive inden for miljøregulering og bæredygtighed. I praksis bliver dine opgaver for eksempel at rådgive og varetage opgaver i forbindelse med:

 

Da miljøteamet hos Patriotisk Selskab ikke er så stort, overlapper vores opgaver hinanden, og du kommer derfor også til berøre andre spændende områder.

Du kommer til at varetage sager og deltage i udarbejdelsen af høringssvar, fx i forbindelse med Natura 2000, vandplaner og lignende typer af lovgivning, der griber ind i landbrugets rådighed over egne arealer. Herudover kommer du til at give en hånd med i forbindelse med ansøgninger om tilskud på vegne af vores kunder, fx til miljøforbedringer i landbrugsproduktionen og naturprojekter.

Miljøteamet er organisatorisk og fysisk placeret i samme afdeling som juristerne, hvilket giver optimal mulighed for tværfagligt samarbejde. Samarbejdet i afdelingen fungerer godt, og vi har en  åben og humoristisk omgangstone. Arbejde skal være sjovt, og noget man glæder sig til, så det gør vi en dyd ud af.

Om dig
Du har:

 

Som person er du initiativrig, og du trives med kundekontakt – det er vigtigt, at du tør være opsøgende, når der skal hentes nye opgaver hjem. Sagsbehandlingstiden varierer alt efter, hvilken type opgave der løses, hvorfor det også er vigtigt, at du er i stand til at bevare engagementet og tage ansvar for, at opgaven føres til ende. Som kollega er du åben for input til opgaveløsningen og inddrager gerne kolleger, hvis det øger kvaliteten af det færdige produkt.

Vi tilbyder
Patriotisk Selskab består af i alt  ca. 80 medarbejdere. Udover ”Husdyr- miljø- og juraafdelingen”, som du bliver ansat i, har vi også en økonomiafdeling og en planteavlsafdeling, der ligeledes yder rådgivning til landbrugsvirksomhederne.

Vi lægger hos Patriotisk Selskab stor vægt på, at medarbejdernes faglige ballast skal være i orden. Som medarbejder hos Patriotisk Selskab vil du derfor opleve, at din faglige udvikling bliver prioriteret gennem fx uddannelse og kurser.

Du får flextid og mulighed for selv at tilrettelægge din hverdag og disponere din tid. Herudover har vi en kantineordning, personaleforening og kunstforening.

Vi tager altid godt imod nye medarbejdere. Du får bl.a. en skræddersyet introduktionsplan, og du får en plads i vores interne netværksgruppe for nye medarbejdere, så du lærer organisationen og kollegerne godt at kende fra start.

Ansøgning                       
Ansøgning, cv og eksamenspapirer uden CPR-nr. sendes til HR-konsulent Anne Jensenmiljoe@patriotisk.dk.

Vi behandler løbende de indkomne ansøgninger og tager jobopslaget af nettet, når den rette kandidat er fundet.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte teamleder Kristian Petersen.

Du kan se stillingsopslaget som pdf her.