Kreativ storyteller og redaktør for sociale medier

Forestil dig, at din mormor oprettede en Instagramprofil – det var os for to år siden.

Patriotisk Selskab er en 212 år gammel landboforening med omtrent 80 medarbejdere, som rådgiver professionelle landbrug inden for økonomi, planteavl, husdyr, økologi, natur, miljø og jura.

Ja, det lyder måske lidt tørt og kedeligt at kommunikere om landbrugsrådgivning – derfor mangler vi dig, der ikke er bange for en udfordring, og kan hjælpe os med at finde de gode historier fra arbejdspladsen og “ude i marken”. Dig, der kan omvende det tørre og faglige stof til mere kreativt – men stadig lærerigt – indhold, som vi kan dele med vores medlemmer og andre interesserede landmænd.

Arbejdsopgaver
På de sociale medier ønsker vi at blive bedre til at tilpasse indholdet til det enkelte medie. Du vil derfor være med til at videreudvikle kendskabet til målgruppen og udforme personaer, så kommunikationen kan tilpasses dem.

Indtil videre har vi kun arbejdet organisk med indhold, men vi ser muligheder i betalt indhold og annoncering af det rette indhold.

Alt i alt vil du få ansvaret for den daglige drift af vores sociale medier, finde de gode historier og vinkle dem til medierne og deres målgruppe.

Vi forestiller os, at du:

 

Vi tilbyder dig:

 

Kan du se dig selv i rollen som redaktør for vores sociale medier?
Så send dit CV og en motiveret ansøgning til studentermedhjaelper@patriotisk.dk. Vi vurderer løbende ansøgninger, men kunne godt tænke os en opstart i juni, så der kan være et overlap mellem dig og vores nuværende studentermedhjælper.

Har du spørgsmål, så kontakt vores nuværende studentermedhjælper Sofie Lorentzen på slo@patriotisk.dk.

– Vi glæder os til at høre fra dig!

Se stillingsopslaget som PDF her