01
Feb
Masterclass i strategi & forretningsudvikling

Værsgo: Her får du en unik mulighed for at blive en endnu bedre leder og udvikle din virksomhed

Der er stor forskel på, hvor gode resultater landbrugsvirksomheder skaber – og ofte er det strategisk overblik og ledelse, der gør den store forskel på bundlinjen. Derfor kan du som ejer og leder skabe forandring ved at sætte dig selv og dine egne kompetencer i fokus. Det giver vi dig nu en unik mulighed for.

I samarbejde med Hildebrandt og Brandi og SEGES Akademi har vi udviklet et uddannelsestilbud målrettet dine udfordringer og behov som strategisk leder i landbruget: En masterclass i strategi og forretningsudvikling. Masterclassen henvender sig primært til ejer-ledere med 3–10 års erfaring, der driver en økonomisk sund landbrugsvirksomhed med nogle spændende muligheder i fremtiden.

I masterclassen vil underviserne og de andre deltagere udfordre dig på din tilgang til din egen virksomhed og ikke mindst tvinge dig til at udfordre dig selv. Målet er, at du i sidste ende skal blive i stand til at realisere din virksomheds fulde potentiale.

Den første del af masterclassen gennemføres den 23.-24. februar 2016. Vi har allerede samlet et spændende hold af deltagere, men der er stadig få ledige pladser tilbage, hvis du er hurtig.

Du får:

– Konkrete værktøjer og metoder
– Skitsen til en skarp strategi og handlingsplan for din virksomhed
– Evnen til at bringe strategien til live i praksis
– Mere overskud i hverdagen og ro i maven
– Et nyt stærkt, personligt netværk
– Større balance mellem arbejdsliv, familieliv og fritid

Få mere information om masterclassen i folderen Masterclass i strategi og forretningsudvikling og kontakt virksomhedsrådgiver Per Kristensen, hvis du har spørgsmål eller vil tilmelde dig.