07
Nov
Mød os på Agromek til en snak om din virksomhed

Hos Patriotisk Selskab har vi igen i år en stand på Agromek alle dage. Her vil repræsentanter fra alle vores afdelinger være klar til at tage en snak med dig, om hvad der rør sig i din virksomhed.

  • Kender du til de udfordringer, din virksomhed reelt set har – og har du styr på, hvad der spænder ben både i hverdagen og for fremtiden? Kunne du tænke dig at få besøg af en ”task force-gruppe”: 2-3 konsulenter, der sammensættes på baggrund af, hvad der måtte være relevant i lige præcis din virksomhed og som stiller skarpt på, hvad du bør ændre på og arbejde videre med?
  • Ved du, hvilke spørgsmål du skal overveje, hvis du står og skal afhænde din virksomhed, enten til et familiemedlem eller til en tredjepart? Og hvis du er kommende køber af en virksomhed, ved du så, hvad du skal være opmærksom på?
  • Er din fremtidige virksomhed – eller dele af den – økologisk? Og ved du, hvad du skal være obs på, hvis du vælger at omlægge?
  • Kender du til vores digitale virksomhedsanalyse MyBusiness? Er du klar over, at værktøjet – blandt mange andre ting – kan give dig et tydeligt overblik over, hvad det koster dig at producere de enkelte varer? Og at den kan give dig et grundigt overblik over din økonomi, samt hvad du bør optimere for at få sorte tal på bundlinjen?
  • Vidste du, at vores planteavlskonsulenter har hele din bedrift for øje, når de rådgiver dig, at de baserer rådgivningen på de nyeste forskningsresultater, og at de kan rådgive dig om det aktuelle nu og her, men også om din markdrift for de kommende år?

 

Hvis du kunne tænke dig en diskussion om noget af ovenstående – eller noget helt tredje – så kom forbi stand F5148 på Agromek. Vi glæder os til at se dig!

Nedenfor kan du se en oversigt over de indlæg, du kan høre på vores stand i løbet af Agromek-ugen:

 

 

agromek-program-4