19
Aug
Ny driftsleder og brug for indspark fra ”ligesindede”?

Er du lige – eller næsten lige – startet som driftsleder i en landbrugsvirksomhed?

Så har du sikkert allerede opdaget, at driftsleder er verdens fedeste job. Du har sikkert også opdaget, at jobbet handler lige så meget om mennesker og ledelse, som det handler om faglig viden, drift og produktion. Og måske du har tænkt, at det kunne være rart med nogle ”ligesindede” at sparre med om hverdagens udfordringer?

Hvis du kan nikke genkendende til dette – så skulle du tage at tilmelde dig vores netværksgruppe for nyere driftsledere.

LÆS MERE OM NETVÆRKSGRUPPEN – KLIK HER.

Om netværksgruppen

Hvem er netværksgruppen for?

  • Netværksgruppen er for dig, der er målrettet og ambitiøs og gerne vil være endnu dygtigere til dit job. Vi forestiller os, at du har 0-3 års erfaring som driftsleder. Om du arbejder i mark eller stald er underordnet. Det er heller ikke nødvendigt, at den virksomhed, du arbejder i, er medlem af Patriotisk Selskab.
  • Ved optagelsen sætter vi en række krav til dit engagement i netværksgruppen og din forståelse for at udvise diskretion hvad angår de oplevelser, de andre netværksgruppe-deltagere deler.
  • Netværksgruppens deltagere får lov at godkende hinanden, inden netværksgruppen etableres.

 

Hvor mange kan der være med i netværksgruppen?

  • 10-12 deltagere.

 

Hvornår starter netværksgruppen?

  • Vi forventer, at det første møde bliver til efteråret.

 

Hvad koster det at være med i netværksgruppen?

  • 6.000 kr. For denne pris får du fire årlige møder inkl. forplejning. Hvis gruppens medlemmer bliver enige om, at der skal være færre/flere årlige møder, bliver prisen dog en anden.

 

Hvad gør jeg, hvis jeg er interesseret?