19
Nov
Mød Patriotisk Selskab på Agromek

I år har Patriotisk Selskab – for første gang i 10 år – en stand på Agromek. Det er husdyr-, miljø og juraafdelingen, der er repræsenteret, og ugen igennem vil der være forskellige kampagnetilbud, du kan komme forbi og nyde godt af.

Fx vil der flere af dagene være mulighed for at få 15 minutters gratis rådgivning ved Kirsten Dühr, Rikke Sønder eller Mette Skjold Sørensen, ligesom der vil være rabatter på E-kontrol, APV-besøg og udarbejdelse af ansættelseskontrakter samt besøg på standen fra økonomiafdelingen, DK-Svinerådgivning og Danish Farm Design.

Hele ugen igennem kan du komme forbi og få sparring på de tanker og udfordringer, du står med. Kom forbi og hør, om Patriotisk Selskab kan tilbyde dig andre ydelser end dem, du i forvejen kender til. Og bliver du, efter at have kigget dig omkring på Agromek, inspireret til at investere i staldinventar, maskiner, traktorer eller lignende, så kan du jo passende svinge forbi Patriotisk Selskabs stand efterfølgende. Her kan du tage en snak med en af konsulenterne om, hvorvidt det er en god idé at investere – og om du måske kan få tilskud.

Hvem, hvad, hvor?
Agromek foregår fra tirsdag den 25. til fredag den 28. november. Patriotisk Selskab befinder sig på stand K8314. Følgende medarbejdere vil være repræsenteret i løbet af ugen: