Økonomikonsulent til rådgivning af landbrug

Har du erfaring med økonomirådgivning af landbrugsvirksomheder, og kunne du tænke dig at rådgive nogle af de dygtigste af slagsen? Så skulle du overveje at søge denne stilling, hvor du samtidig får fine udviklingsmuligheder, flextid og masser af gode og fagligt stærke kolleger.

Om stillingen
Du kommer til at yde økonomisk rådgivning til nogle af landets største og mest professionelle landbrugsvirksomheder inden for fx driftsøkonomi, generationsskifte, ledelse, forretningsudvikling, skat, regnskab, revision og selskabsdannelse – alt efter hvor dine styrker og interesser ligger.

Vores kunders virksomheder er interessante og ofte komplekse og har – udover land- og skovbrug – også andre forretningsområder som fx udlejning, turisme og oplevelsesøkonomi.

Patriotisk Selskab ligger i Odense og beskæftiger ca. 80 medarbejdere. Vi har fire afdelinger: Staben, Planteavlsafdelingen, Husdyr-, miljø & juraafdelingen og Økonomiafdelingen. Sidstnævnte er vores største afdeling og den, du kommer til at arbejde i.

Om dig
Du har mindst 3-5 års erfaring med økonomirådgivning af landbrugsvirksomheder samt en relevant uddannelse – fx en cand.merc., cand.merc.aud., cand.oecon.agro., HD(R) eller merkonom i regnskabsvæsen.

Som person trives du med kundekontakt- og service, da det kommer til at udgøre en stor del af din hverdag (både over telefon, mail og ved fysiske møder). Du er ambitiøs og sætter en ære i at levere kvalitetsrådgivning, og du holder dig fagligt opdateret inden for dit felt. Ikke mindst formår du at holde overblik over og løse dine opgaver til tiden, også når der er meget at se til.

Vi tilbyder
Udover en spændende stilling får du gode udviklingsmuligheder. Der er masser af fagligt stærke kolleger at sparre med, både i og uden for din afdeling, ligesom vi gerne investerer i løbende efteruddannelse m.v. til vores medarbejdere, så vi kan blive ved med at matche vores kunder.

Vi forventer, at du yder en stor indsats i dit job. Til gengæld får du flextid, og du vil opleve, at du har frihed under ansvar og langt hen ad vejen selv kan planlægge din arbejdsdag.

Det sociale sammenhold er noget, vi prioriterer i dagligdagen, og selvom der er travlt, er der stadig masser af grin og godt kollegaskab. Der afholdes desuden jævnligt diverse sociale arrangementer.

Vi tager altid godt imod nye medarbejdere. Vi sørger bl.a. for en skræddersyet introduktionsplan til dig, ligesom du får en plads i vores interne netværksgruppe for nye medarbejdere, så du lærer organisationen og kollegerne godt at kende fra start.

Herudover har vi en kantineordning, personaleforening og kunstforening.

Løn forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Ansøgning
Ansøgning og cv – uden CPR-nr. – sendes til HR-konsulent Anne Jensenkonsulent@patriotisk.dk. Vi vurderer løbende de indkomne ansøgninger og tager stillingen af nettet, når vi har fundet den rette kandidat.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Thomas Skøtt eller adm. direktør Nils Rasmussen.

Du kan se stillingsopslaget som pdf her.