Økonomimedarbejder til kundeopgaver i rådgivningsvirksomhed

Interesserer du dig for udarbejdelse af årsregnskaber og indkomstopgørelser? Har du nogle års erfaring fra en økonomistilling, og kunne du tænke dig et job med gode udviklingsmuligheder og fleksible arbejdstider i et godt arbejdsmiljø? Så send os endelig din ansøgning.

Om jobbet
Patriotisk Selskab er en rådgivningsvirksomhed med ca. 80 medarbejdere, der yder rådgivning til store professionelle landbrugsvirksomheder i hele landet. Udover land- og skovbrug beskæftiger vores kunder sig også med udlejning, turisme, oplevelsesøkonomi m.m.

Vi har fire afdelinger: Stab, Husdyr, miljø & jura, Planteavl og Økonomi. Økonomiafdelingen er vores største afdeling og bliver den, du kommer til at arbejde i.

Vores økonomimedarbejdere har forskellige uddannelses- og erfaringsmæssige baggrunde og er inddelt i tre teams, der er sammensat så optimalt som muligt i forhold til kompetencer og interesseområder – til gavn for både medarbejdere og kunder.

Dine opgaver bliver:

 

Dine opgaver løses i tæt samarbejde med kolleger og den kundeansvarlige konsulent.

Vores ønsker til dig
Vi lægger vægt på, at du har nogle års erfaring med ovennævnte arbejdsopgaver fra en lignende stilling, og at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund. Det kan fx være, at du har en akademiuddannelse inden for regnskab eller er i gang med en HD(R).

Herudover er det vigtigt, at du trives med kundekontakt- og service (både over telefon, mail og ved fysiske møder), da det kommer til at udgøre en stor del af din hverdag – og mere og mere, som du udvikler dig i jobbet.

Vi har en dagligdag med frihed under ansvar – og det skal du kunne håndtere. Med andre ord har vi brug for en medarbejder, som er struktureret og punktlig, så opgaverne bliver løst i den rigtige rækkefølge og til tiden.

Vi ser desuden gerne, at du er nysgerrig – på dine kolleger, kunderne, branchen og det større billede, når du løser en opgave. Du interesserer dig for, hvorfor dine opgaver skal løses, og hvad det produkt, du leverer, skal bruges til. Selvom du ikke har noget indgående kendskab til landbruget, er du indstillet på at få mere indsigt i erhvervet og kundernes virksomheder.

Vi tilbyder
Udover et spændende job tilbyder vi gode faglige og personlige udviklingsmuligheder. Du får mange dygtige og højtspecialiserede kolleger at sparre med og spørge til råds, ligesom vi gerne sørger for, at du løbende får relevant efteruddannelse – fx en HD(R), hvis det er noget, du har lyst til.

Vores arbejdsmiljø er fagligt og ambitiøst, samtidig med at vi har et godt sammenhold kollegerne imellem, og der også er plads til et godt grin i hverdagen.

Fritid ved siden af arbejdet er der også plads til, og du får flextid.

Vi tager altid godt imod nye medarbejdere. Du får bl.a. en skræddersyet introduktionsplan samt en plads i vores interne netværksgruppe for nye medarbejdere, så du lærer organisationen og kollegerne godt at kende fra start.

Herudover har vi en kantineordning, personaleforening og kunstforening.

Ansøgning
Ansøgning, cv og relevante bilag – uden CPR-nr. – sendes til HR-konsulent Anne Jensenjob@patriotisk.dk. Vi vurderer løbende de indkomne ansøgninger.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Thomas Skøtt eller chefkonsulent Jens Kring.

Du kan se stillingsopslaget som pdf her.