31
Okt
GRATIS online foredrag: Effektiv vildtpleje på landbrugets vilkår

Torsdag den 14. november kl. 19 kan du via din computer opleve miljøkonsulent Kristian Petersen og planteavlskonsulent Jan Nielsen give gode råd og vejledning om effektiv vildtpleje på landbrugets vilkår. Du skal bare logge dig på hjemmefra og være klar. Så sender vi direkte til dig. Det er helt gratis.

Foredraget forgår via webinar, der kun kræver internet, computer og telefon. Det er nemt at deltage. Via linket her tilmelder du dig med navn og email-adresse. Det kan du gøre allerede i dag.

Herefter modtager du en mail fra os med et link til selve webinaret og en kode, hvis du ønsker at lytte med på telefonen. På selve dagen – torsdag den 14. november kl. 19 – logger du på via det tilsendte link. Du kan enten lytte med over computerens højtalere eller ringe til telefonnummeret fra mailen og bruge koden for at få adgang. Herefter lytter du med via computerens højttalere eller via telefonen.

Nemt og bekvemt – og du har også mulighed for at stille spørgsmål.

Effektiv vildtpleje på landbrugets vilkår
Torsdag den 14. november handler det om vildtpleje, der ikke går ud over bundlinjen – tværtimod. Miljøkonsulent Kristian Petersen og planteavlskonsulent Jan Nielsen giver gode råd og vejledning til, hvordan du kan udnytte nogle randarealer, rette markerne til, udbygge dine remiser og overordnet set sikre en bedre jagt og evt. få en højere jagtleje.

Vildtpleje kan sagtens være en fornuftig forretning på den lidt længere bane, særligt hvis tiltagene planlægges ordentligt og bevarer sin enkeltbetaling. På webinaret får du også gode råd om tilskudsregler, planlægning af vildtvenlige tiltag, sikring af enkeltbetaling, eksempler fra den virkelige verden, beregningseksempler og gennemgang af en forsøgsejendom.

Det hele foregår live, og du kan stille spørgsmål til de to konsulenter.

TILMELD DIG PATRIOTISK SELSKABS WEBINAR
”EFFEKTIV VILDTPLEJE PÅ LANDBRUGETS VILKÅR”

Hvis du har spørgsmål, så kontakt afdelingsleder Lisbeth Shooter eller miljøkonsulent Kristian Petersen

Se her, hvordan et Webinar foregår (pdf.): Webinar – sådan gør du

15 juni fonden logo