23
Maj
Patriotisk Selskabs juridiske rådgivning udvidet

Kristina Rohani_3287

 

Vi har ansat en ny teamleder for vores juridiske konsulenter, og hun er allerede gået i gang med at etablere en rådgivningsydelse, der skal sikre struktur i den samlede håndtering af juridiske dokumenter hos den enkelte – og dermed forebygge ærgerlige bøder.

Vi har fra den 14. april 2016 ansat en ny teamleder for vores juridiske konsulenter – 30-årige cand.jur og cand.merc.jur fra Syddansk Universitet, Kristina Rohani.

Hun har tidligere været hovedjurist, både i offentligt og i privat regi. Hos Patriotisk Selskab vil hun – udover ledelse – komme til at beskæftige sig med rådgivning og opgaveløsning inden for selskabsret, forhandling, mægling, udbudsret, aftaleret, markedsføringsret og konflikthåndtering.

Med ansættelsen af Kristina Rohani, er vores juridiske rådgivning nu udvidet, og vores jurateam er derfor et af landets største vores samlede størrelse taget i betragtning.

Allerede efter sin første måned hos os fremhæver Kristina Rohani fordelene i vores juridiske rådgivning:

”Vi kan løse de samme opgaver som advokatfirmaerne, og vi fakturerer for den faktiske tid og ikke pr. påbegyndt time. Derudover er vi specialiserede inden for landbrug og har derfor stor erfaring med de problemstillinger, som landmænd typisk står med”, siger hun.

Få tryghed for, at alle de juridiske dokumenter er i orden
Der arbejdes fortsat og hele tiden på at optimere den juridiske rådgivning. Kristina Rohani er i den sammenhæng gået i gang med at etablere en ny ydelse: En juridisk ”dokument-review-pakke”. Tanken bag pakken er, at vores jurister hjælper den enkelte med at gennemgå og gennemarbejde virksomhedens dokumenter, både på et overordnet niveau, men også på et mere specifikt plan, hvis der er behov for det.

”Mange har svært ved at holde styr på og overskue de juridiske dokumenter, og det kan give kæmpe bøder, hvis dokumenterne ikke lever op til de forskellige lovkrav. Derfor tilbyder vi at sætte os ned med kunden og gennemgå det hele, så vi sikrer os, at dokumenterne lever op til reglerne. Her kan vi også lægge en plan for det fremtidige arbejde med dokumenterne. Fordelen for kunden er, at han gennem review-pakken bliver tilknyttet en juridisk konsulent, så han kan læne sig tilbage og være tryg ved, at han ikke er i risiko for at modtage bøder – og heller ikke bliver det fremover i takt med, at reglerne for udformningen af dokumenterne ændrer sig. Derudover er der jo tid – og dermed penge – at spare, når der kommer struktur på dokumenthåndteringen”.

Med udgangspunkt i den juridiske dokument-review-pakke har Kristina Rohani også indgået et samarbejde med vores virksomhedsrådgivning om at skabe nye ydelser, der skal sikre en mere samlet optimering af kundens virke.

Flere nye ledere i Patriotisk Selskabs Husdyr-, miljø-, og juraafdeling
Patriotisk Selskab er struktureret i tre afdelinger: Økonomiafdelingen, Planteavlsafdelingen og Husdyr-, miljø-, og juraafdelingen. Efter ansættelsen af Kristina Rohani er Husdyr-, miljø-, og juraafdelingen blevet opdelt i tre teams, der skal sikre et yderligere fagligt fokus inden for afdelingens meget spredte fagområder. Udover Team Jura er der også oprettet et Team Tilskud med (tidligere) specialkonsulent Rikke Sønder som teamleder samt et Team Miljø, Natur & Husdyr, hvor (tidligere) miljøkonsulent Tine Zimmermann står for ledelsen.