Personlig assistent

Kan du godt lide at være der, hvor tingene sker, og beslutningerne tages? Er du god til at koordinere, strukturere og føre projekter over målstregen? Og kunne du tænke dig at spille en afgørende rolle for den praktiske og interne del af driften i vores virksomhed? Så er du måske vores nye personlige assistent.

Om Patriotisk Selskab og stillingen
Patriotisk Selskab er en rådgivningsvirksomhed for professionelle landbrugsvirksomheder med rådgivning inden for hovedområderne økonomi, planteavl, jura og miljø.

Vi er godt 80 medarbejdere, hvor hovedparten arbejder med rådgivning. Derudover er der en stab på i øjeblikket 10 medarbejdere, som du bliver en del af. Staben sørger for, at alt det interne fungerer, så rådgiverne kan koncentrere sig om vores medlemmer.

Dit job som personlig assistent er meget alsidigt, og du har en central funktion, hvor du hele tiden skal have fingeren på pulsen og være tre skridt foran bestyrelsen, direktionen, ledelsesgruppen og kollegerne i det hele taget – både hvad angår planlægning, koordinering og opfølgning.

Du refererer direkte til direktionen og kommer til at sidde lige dér, hvor beslutningerne bliver truffet.

Opgaver
Du kommer til at arbejde bredt med den interne administration i Patriotisk Selskab. Af opgaver kan bl.a. nævnes:

 

Dine kompetencer
Stillingen kræver, at du er god til at koordinere, strukturere og danne dig et overblik over dine opgaver, og hvordan du bedst løser dem – også når løsningen ikke nødvendigvis ligger lige for. Det er også nødvendigt, at du er god til at navigere i organisationen, og at du gør det med respekt for dine kolleger og deres opgaver – samtidig med at du kan sætte dig igennem og blive hørt.

Som person er du venlig og imødekommende. Dine kolleger er dine kunder, og hvis de har brug for din hjælp, møder du dem med et smil – også når du har travlt.

Herudover har du situationsfornemmelse og forståelse for fortrolighed, og du er stærk i såvel mundtlig som skriftlig kommunikation.

Uddannelse
Vi forestiller os, at du har en baggrund som direktionssekretær, personlig assistent eller advokatsekretær. Men det kan også være, at du har en helt anden uddannelse, fx en kandidat i jura eller kommunikation, som kvalificerer dig til jobbet? I så fald vil vi også meget gerne modtage din ansøgning.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en spændende stilling, som du selv får lov at forme. Hen ad vejen kan du evt. få tildelt flere ansvarsområder baseret på dine interesser og faglige kompetencer.

Vi lægger stor vægt på vores medarbejderes trivsel, og det er vigtigt for os, at ingen går i stå, hverken hvad angår faglig eller personlig udvikling. Derfor prioriterer vi efteruddannelse, kurser m.v. til vores medarbejdere.

Derudover følger der en kantineordning med jobbet, ligesom vi har en personaleforening og en kunstforening.

Når du bevæger dig rundt på gangene i Patriotisk Selskab, vil du opleve, at tonen medarbejderne imellem er positiv, og at venskabelige drillerier bringer smil på læberne i en til tider hektisk hverdag.

Som ny medarbejder får du et grundigt introduktionsforløb til nøglepersoner i virksomheden, ligesom du bliver en del af vores interne netværksgruppe for nye medarbejdere.

Stillingen er på 37 timer om ugen med flekstid. I perioder kræver jobbet, at du er fleksibel i forhold til arbejdsopgaver og arbejdstider.

Ansøgning
Ansøgning, cv og eksamenspapirer uden CPR-nr. sendes til HR-konsulent Anne Jensen på hr@patriotisk.dk.

Tiltrædelse snarest muligt. Vi behandler løbende de indkomne ansøgninger og tager jobopslaget af nettet, når den rette kandidat er fundet.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte adm. direktør Nils Rasmussen.

Hent stillingsopslaget som pdf her.