Planteavlskonsulent til rådgivning af professionelle landbrugsvirksomheder

Har du erfaring med planteavlsrådgivning, og brænder du for tæt kundekontakt og markbesøg? Så læs videre.

Om stillingen
Du kommer til at rådgive nogle af landets største og mest professionelle landbrugsvirksomheder – og din fornemste opgave bliver at hjælpe dem til at blive endnu dygtigere.

Patriotisk Selskabs planteavlsafdeling er danmarksmester i markbesøg. 3-4 gange gennem sæsonen besøger vi over 100.000 hektar fordelt over hele landet.

Markbesøg og produktionsrådgivning udgør derfor en væsentlig del af stillingen – som herudover skræddersyes til dig og dine kompetencer.

Planteavlsafdelingen består af ca. 15 fagligt stærke medarbejdere, der har et godt indbyrdes sammenhold. I alt er der ca. 80 medarbejdere ansat i Patriotisk Selskab, der udover planteavl rådgiver inden for økonomi, jura, miljø og husdyr.

Patriotisk Selskab er beliggende i Odense – men meget af din tid vil gå med kundebesøg rundt omkring i landet.

Om dig
Du har en uddannelse som agronom, jordbrugsteknolog eller lignende samt erfaring med planteavlsrådgivning.

Som person er du god til at opbygge relationer – både til kunder og kolleger – og holde dem ved lige. Du er typen, der gerne kontakter en kunde uopfordret, hvis du er blevet opmærksom på en ny regel eller lignede, som påvirker kundens ejendom.

Herudover er det afgørende, at du er i stand til at holde overblik over dine opgaver, så du når i mål med et godt resultat til det aftalte tidspunkt.

Vi tilbyder
Udover en spændende og udfordrende hverdag tilbyder vi frihed under ansvar og flextid.

Dine udviklingsmuligheder er desuden gode. Der er masser af fagligt stærke kolleger at sparre med, ligesom vi gerne investerer i relevante kurser m.v. til vores medarbejdere, så vi kan blive ved med at matche de landbrugsvirksomheder, vi rådgiver.

Vi tager altid godt imod nye medarbejdere. Du får bl.a. en skræddersyet introduktionsplan samt en plads i vores interne netværksgruppe for nye medarbejdere, så du lærer organisationen og kollegerne godt at kende fra start.

Herudover har vi en kantineordning, personaleforening og kunstforening.

Løn forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Ansøgning
Ansøgning og cv – uden CPR-nr. – sendes til HR-konsulent Anne Jensenplanteavlskonsulent@patriotisk.dk. Vi vurderer løbende de indkomne ansøgninger og tager stillingen af nettet, når vi har fundet den rette kandidat.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Karen Linddal Pedersen.

Du kan se stillingsopslaget som pdf her.