15
Maj
Rådgivere: Her er det bedste ved Summax

Hos Patriotisk Selskab oplever vi en stigende interesse for Summax blandt vores medlemmer – og med god grund. Summax er et rigtig smart og brugervenligt program, som gør hverdagen nemmere.

Især i disse corona-tider har Summax vist sit værd ved at hindre en masse fysisk omgang med bilag.

Hvis du har brug for vores hjælp til at komme i gang med Summax, er det en af de her medarbejdere, du vil møde:

 

Med søgefunktionen i Summax slipper man for at bladre rundt i sine mapper. Summax har tekstgenkendelse, så man kan bare skrive fx navnet på virksomheden, man har handlet med, eller på det, man har købt, og så kommer det bilag, man søger, frem. Herudover kan vi opsætte Summax til den enkelte, så det bliver nemt at tilgå det, som man bruger meget.
– Løn- og økonomimedarbejder Jeanette Christensen.

 

Vi oplever, at der går cirka en time, fra vi går i gang med at vise, hvordan Summax fungerer, til at kunden sidder med en aha-oplevelse. Lige i starten kan nogen godt være lidt skeptiske, fordi der skal ændres rutiner. Men når kunderne først har forstået de nye arbejdsgange, siger de fleste: ”Nå, er det bare dét?!” I virkeligheden rykker vi jo bare bilagsmappen fra bordet til skærmen.
– Økonomimedarbejder Kirstine Bang Gormsen.

 

 

Vi har mange kunder, der er glade for e-fakturamodulet i Summax. Her er det nemt at behandle og betale sine regninger, og fakturaen bliver automatisk overført til Ø90. Herudover er det en fordel, at bilagene kan tilgås hvor som helst, når som helst, både på pc, tablet og mobil. Det kan fx være, når man står oppe ved maskinforhandleren og skal bruge en faktura.
– Økonomimedarbejder Michael Strange Hansen.

 

 

Jeg har arbejdet med Summax i mange år, og jeg må sige, at det – med nogle af de nyere opdateringer – virkelig er blevet brugervenligt. Noget af det bedste er, at ens bogholderi løbende er ajourført. Mange kunder spørger: ”Hvordan er Summax?”, hvortil vores svar er: ”Hvordan vil du gerne have det?” Vi tilpasser nemlig brugerfladen – og mængden af hjælp til den daglige bogføring fra Patriotisk Selskab – til kundens behov og tekniske formåen.
– Økonomirådgiver Vathsala Varnakulasingam.

Spørgsmål eller brug for hjælp?

Så kontakt Team Summax:

Jeanette Christensen
Kirstine Bang Gormsen
Michael Strange Hansen
Vathsala Varnakulasingam