01
Maj
Sælg dine fødevarer på Det Fynske Dyrskue

Bliv en del af fødevaremarkedet ”Fynske Fødevarer” på Det Fynske Dyrskue: 50.000 købestærke gæster lægger vejen forbi i løbet af weekenden den 13., 14. og 15. juni, så der er gode chancer for et godt salg.

På Det Fynske Dyrskue arrangeres i år et særligt fødevaremarked. Her kan du som udstiller få mulighed for at sludre med de mange gæster, uddele smagsprøver, holde konkurrencer, skabe aktiviteter og selvfølgelig også sælge ud af dine produkter – alt sammen i en stemning af markedsplads og torvedag.

Det Fynske Dyrskue er nemlig også en kulinarisk oplevelse, og i år vil der blive åbnet for et marked fyldt med alt fra friskslagtet kød, friskplukkede krydderurter og sprøde grøntsager til fynsk honning, øl fristende frugter og meget mere.

Der er også plads til dine fødevarer
Dine råvarer kan også blive en del af vores Dyrskues ”Kom-og-vær-med-køkken”, et sanseligt sommerfolkekøkken, hvor Dyrskue-gæsterne har mulighed for at tilberede mad til hinanden.
Råvarerne er selvfølgelig hentet dels fra det fynske opland, dels fra dyrskuets udstillere, og det hele præsenteres på et stort råvarebord, så gæsterne bliver fristet af de fantastiske fødevarer, og der kan både røres, duftes, smages og tilberedes.

Ring til Det Fynske Dyrskue og hør mere på telefon 6315 5411 eller send en mail til Marianne Neumann, mn@patriotisk.dk.

Det Fynske Dyrskue tilbyder stande i alle størrelser, og der er plads både inde og ude. På fødevaremarkedet ”Fynske Fødevarer” er der mulighed for en stand på 3×3 m i et telt med gulv sammen med andre fødevarestande. Prisen er 1.750,- kr. ekskl. moms, og lejen er inkl. 230 volt/1.200 Watt.

Faktaboks Dyrskue png