20
Jun
Scan fysiske bilag til Summax med din mobil

Hvis du er Summax-kunde hos Patriotisk Selskab, behøver du ikke længere at bruge en scanner, når du skal have fysiske bilag ind i Summax.

Som erstatning for Summax-funktionen i Patriotisk Selskabs app har vi investeret i en helt ny Summax-app. Med appen kan du hurtigt og nemt tage et billede af bilaget med dit mobilkamera og sende det direkte til Summax. Når bilaget lander i Summax – hvilket det stort set gør med det samme, lige efter du har sendt det – vil Summax i ca. 90 % af tilfældene kunne aflæse tallene i bilaget, så du sparer på indtastningsarbejdet. Det er en fordel, hvis du bruger appen – ellers er aflæsningsprocenten lavere.

Og ikke nok med det: Når vi har koblet dig rigtigt op til Summax-appen, vil Summax også i ca. 90 % af tilfældene kunne aflæse bilag, som du videresender fra din mail.

Bliv Summax-bruger og gør din hverdag nemmere
Hvis du ikke allerede har Summax, er det derfor et rigtig godt tidspunkt at få det.

Mulighederne i Summax bliver kun flere og flere, samtidig med at elektronisk bilagshåndtering bliver mere og mere udbredt.

Hos Patriotisk Selskab kan vi hjælpe dig i gang med Summax. Vi tilpasser os dine behov, uanset om du har brug for meget hjælp eller kun en lille smule. Læs mere om vores Summax-rådgivning her.

Allerede Summax-bruger? Få adgang til appen
Hvis du er Summax-kunde hos os i forvejen, skal du blot kontakte os, hvis du gerne vil i gang med at bruge appen. Tag fat i din Summax-rådgiver eller send os en mail på summax@patriotisk.dk.

Hører vi ikke fra dig, vil vi selv tage kontakt til dig. Der er sket meget nyt i Summax gennem de seneste år, og vi vil gerne være sikre på, at du kender til alle dine muligheder, når du bruger programmet.

Spørgsmål?
Så kontakt økonomirådgiver Vathsala Varnakulasingam.