Serviceminded financial controller til fagligt stærkt økonomiteam

Kunne du tænke dig at arbejde med regnskaber og årsrapporter i en virksomhed, som prioriterer din trivsel og udvikling? Så er du måske vores nye kollega.

Om stillingen
Vi søger en kollega til at hjælpe os med de mange spændende økonomi- og serviceopgaver, vi har for vores kunder. Patriotisk Selskab er en landboforening, som rådgiver professionelle landbrugsvirksomheder, der foruden land- og skovbrug også beskæftiger sig med bl.a. udlejning, turisme og oplevelsesøkonomi.

I tæt samarbejde med de kundeansvarlige konsulenter og revisorer kommer du som financial controller til at løse opgaver for vores kunder såsom:

 

Vi arbejder bl.a. i programmer som CaseWare, Navision, e-conomic og Skat Nova. Måske kender du dem allerede, og ellers sikrer vi dig den fornødne oplæring.

Stillingen tilpasses din uddannelsesbaggrund og dine kompetencer. Kontakten til kunder bliver en væsentlig del af din hverdag – og som du udvikler dig i jobbet, er det noget, der vil blive mere af.

Om dig
Vi søger en erfaren kollega, som er struktureret og trives med tæt kundekontakt. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en revisionsvirksomhed, med business service eller lignende.

Du har f.eks. en akademiuddannelse i økonomi- og ressourcestyring eller en HD i regnskab. Måske kommer du fra en stilling som revisorassistent, controller eller en lignende økonomifunktion.

Det falder dig naturligt at være imødekommende over for vores kunder, ligesom du trives med at arbejde sammen med såvel dine nærmeste kolleger i teamet som kolleger fra husets øvrige afdelinger. Foruden økonomiafdelingen, som er husets største, har vi også en planteavlsafdeling, en husdyr-, miljø- og juraafdeling samt en administration.

Vi tilbyder
Hos Patriotisk Selskab har vi fokus på din trivsel og udvikling. Vi scorer højt i de løbende trivselsmålinger og er lydhøre over for nye input. Vi investerer gerne i din faglige og personlige udvikling og tilbyder løbende relevante kurser og efteruddannelse.

Vi har flextid, og selv i forårets spidsbelastningsperiode er der tid til at se tennismakkeren, hente børnene fra institution, eller hvad du nu holder af at lave i din fritid.

Du bliver en del af et socialt velfungerende og fagligt stærkt team, hvor der aldrig er langt til sparring med kolleger eller din leder. Som ny medarbejder får du et grundigt introduktionsforløb og en plads i vores interne netværksgruppe for nye medarbejdere, så du kommer godt fra start og får kendskab til organisationen såvel som dine nye kolleger.

Arbejdsmiljøet er fagligt og ambitiøst, samtidig med at det sociale samvær har høj prioritet. Vi har desuden en god frokostordning samt en aktiv personaleforening og kunstforening. For nylig var vi i teateret sammen, og i foråret har personaleforeningen inviteret os ud at se en fodboldkamp.

Ansøgning
Send din ansøgning, cv og relevante bilag – uden alder og cpr-nummer – til HR-konsulent Anne M. Jensen på controller@patriotisk.dk. Vi indkalder løbende til samtaler.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Mimi Shin Jensen på msj@patriotisk.dk eller tlf. 4022 8153 eller chefkonsulent Thomas Skøtt på tsk@patriotisk.dk eller tlf. 2779 2039.

Du finder stillingsopslaget som pdf her.