Stærk økonomikonsulent til ledelse og rådgivning

Brænder du for revision, skat og ledelse, og kunne du tænke dig at yde økonomirådgivning til nogle af landets dygtigste landbrugsvirksomheder – og samtidig være den daglige leder for et team på ca. 10 dygtige og erfarne medarbejdere? Så er denne stilling som chefkonsulent i økonomiafdelingen hos Patriotisk Selskab måske noget for dig.

Om stillingen
Din primære opgave som chefkonsulent hos Patriotisk Selskab bliver at yde rådgivning til landbrugsvirksomheder inden for regnskab, revision, generationsskifte, selskabsdannelse og skat – alt efter hvor dine styrker og interesser ligger.

Der er tale om nogle spændende og til tider komplicerede virksomheder; større professionelle landbrugsvirksomheder, der udover land- og skovbrug også beskæftiger sig med fx udlejning, turisme og oplevelsesøkonomi.

Herudover bliver du en del af chefgruppen i vores økonomiafdeling, som – inklusive dig – består af fire chefkonsulenter, der sammen sætter retningen for afdelingen og økonomirådgivningen samt leder hvert sit team af medarbejdere. Du får derfor ansvaret for ca. 10 fagligt stærke vidensmedarbejdere.

Du bliver også en del af Patriotisk Selskabs samlede ledelsesgruppe, der – udover chefkonsulenterne fra økonomiafdelingen – består af direktionen og selskabets øvrige ledere i hhv. vores planteavlsafdeling og husdyr-, miljø- og juraafdeling. Ledelsesgruppen står for at iværksætte de projekter, der skal sikre, at Patriotisk Selskabs strategi bliver til virkelighed. I øjeblikket er vi i gang med at formulere en ny strategi for de kommende år.

Som chefkonsulent i økonomiafdelingen refererer du til Patriotisk Selskabs administrerende direktør.

Om dig
Du har en relevant kandidatuddannelse – fx en cand.merc., cand.merc.aud., cand.oecon.agro. eller HD(R). Herudover har du erfaring med ledelse og er fagligt stærk inden for revision og skat.

Som person er du ambitiøs og god til at skabe og vedligeholde relationer samt fastholde, gennemføre og afslutte projekter, så de bliver til virkelighed. Du går op i, at dine medarbejdere trives og udvikler sig, og du kan lide at være sparringspartner på opgaveprocesser. Desuden er du god til at uddelegere opgaver, så alle kompetencer i teamet og afdelingen kommer bedst muligt i spil.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en stilling i et fagligt og ambitiøst miljø med konstant fokus på at skabe værdi for kunden. Herudover prioriterer vi din udvikling højt – bl.a. gennem kurser og efteruddannelse, ligesom sparring med højtspecialiserede kolleger vil blive en del af din hverdag.

Når du arbejder hos Patriotisk Selskab, forventer vi selvfølgelig, at du yder en stor indsats, men du vil også opleve, at du har frihed under ansvar og til en vis grad selv kan planlægge din arbejdsdag.

Herudover har vi en kantineordning, personaleforening, kunstforening – samt et godt sammenhold og en humoristisk omgangstone.

Du får cirka 80 gode kolleger med mange forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Vi har desuden en stor spredning i alder og køn.

Vi tager altid godt imod nye medarbejdere, og du får bl.a. en skræddersyet introduktionsplan, så du lærer organisationen godt at kende fra start.

Løn gives efter kompetencer. Oveni får du en pensionsordning samt mulighed for en fordelagtig sundhedsordning.

Patriotisk Selskab er beliggende i Odense, men vi har kunder i hele landet.

Ansøgning
Ansøgning, cv og relevante bilag – uden CPR-nummer – sendes til HR-konsulent Anne Jensenchefkonsulent@patriotisk.dk. Ansøgningerne gennemgås, efterhånden som vi modtager dem, og din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt. Vi venter gerne på den rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte administrerende direktør Nils Rasmussen.

Du kan se en pdf af stillingsopslaget her.