27
Jun
Er sukkerroer en god forretning for dig?

Dyrker du sukkerroer, eller ønsker at du at finde ud af, om det er noget for dig? Og har du egentlig styr på, hvor god en forretning, sukkerroer er for dig – og hvad der skal til, for at det også kan være det i fremtiden? Det vil vi i samarbejde med Nordic Sugar sætte fokus på i de kommende uger, hvor vi frem til fredag den 14. juli tilbyder et sukkerroetjek til alle interesserede.

Der er tale om et grundigt tjek underbygget af vores virksomhedsanalyser, hvor vi går i dybden og detaljen med din sukkeroeøkonomi og undersøger fremtidsudsigten for sukkerroer på din bedrift. Vi kigger på din indtjening og dine omkostninger og benchmarker op mod tilsvarende virksomheder, så du får et godt indblik i, hvor du med fordel kan optimere.

Sukkerroetjekket varer ca. 2-3 timer, og på baggrund heraf udarbejder vi en samlet vurdering af dine muligheder for at dyrke sukkerroer.

Roepriser 2018
Danske Sukkeroedyrkere og Nordic Sugar er for nylig blevet enige om en ny prisaftale for roedyrkning i 2018.

1-årig fast pris: 212,33 kr. pr. ton
1-årig variabel pris: 216,05 kr. pr. ton
3-årig fast pris: 219,73 kr. pr. ton
3-årig variabel pris: 227,23 kr. pr. ton

Hvis du ønsker at få foretaget et sukkerroetjek, så skynd dig at kontakte virksomhedsrådgiver Carsten Hansen, virksomhedsrådgiver Per Kristensen, økonomirådgiver Kasper Skovgaard Hansen eller chefkonsulent Thomas Skøtt, så vi kan få lavet et sukkerroetjek inden den 14. juli.