21
Nov
Tjek din forskudsopgørelse for 2020 nu

Forskudsopgørelsen for 2020 ligger klar på SKATs TastSelv. Vi anbefaler, at du tjekker, at tallene i den er korrekte, så du får betalt det rigtige i skat i løbet af år 2020, undgår en stor restskat til betaling i 2021 eller unødvendigt kommer til at betale for meget i løbet af 2020.

Tallene i forskudsopgørelsen bliver også brugt til at fastsætte sociale ydelser, som du kan få udbetalt i løbet af det kommende år, bl.a. ydelser som børnepenge og folkepension, ligesom forskudsopgørelsen er med til at afgøre, om du kan opnå friplads i børneinstitutioner og boligsikring. Det er ikke altid, at der efterfølgende kan gøres noget ved det, hvis du modtager et forkert/for lavt beløb på baggrund af en forkert forskudsregistrering.

Derfor er det afgørende, at du ændrer tallene, hvis de ikke svarer til det forventede. På din forskudsopgørelse skal stå de beløb, du regner med at få i indkomst og fradrag.

Husk også at ændre i forskudsopgørelsen i løbet af året, hvis der sker afgørende ændringer i dine indkomstforhold.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker assistance til din forskudsopgørelse, er du velkommen til at kontakte din økonomikonsulent.