26
Okt
Tør du møde en københavner på Agromek?

Fremtidens landmænd er dem, der tør lære af, hvordan erhvervet betragtes udefra – og tør mødes med og indgå dialog med ungdommen bosat i storbyen. Derfor gæster Tænketanken Frej onsdag den 28. november vores stand på Agromek, hvor de vil skabe kontakt og dialog mellem messedeltagerne og ”rigtige københavnere”.

Om man vil det eller ej, er københavneren vigtig for dansk landbrug.

Derfor har vi inviteret Tænketanken Frej inklusiv to københavnere forbi vores Agromek-stand (stand F5198) onsdag den 28. november kl. 10-17.

”Det kan godt være, at landbruget eksporterer størstedelen af sine produkter til udlandet, men det er på baggrund af danske borgeres holdninger, at politikerne sætter rammerne for dansk landbrugs produktionsvilkår. Landmænd skal kunne tjene penge i Danmark og kunne forsvare deres produktion – også når det kommer til de mere kritiske og etiske spørgsmål, som man kan møde, når man bevæger sig uden for landbrugskredse. Vi har en ny generation, der har fokus på bæredygtighed og fødevarer. Det er en kæmpe mulighed for dansk landbrug, men det kræver at både landmænd og den bevidste forbruger tør mødes og blive klogere på hinanden ”, konstaterer udviklingsdirektør og medstifter af Tænketanken Frej Iben Krog Rasmussen og fortsætter:

”Hos Tænketanken Frej er det vores erfaring, at der opstår meget positivt i mødet mellem landmanden og byboen. Man finder ud af, at man faktisk godt kan blive enige om meget, at man ikke er så forskellige fra hinanden – og man kan endda risikere at få udvidet sin horisont. For landmændene er vores besøg på Patriotisk Selskabs stand en oplagt mulighed for at møde en moderne dansk forbruger og høre, hvilke synspunkter byboerne har på fremtiden i dansk landbrug. Vores håb er, at landmændene vil gå hjem og føle sig inspirerede til at gøre en forskel – for forbrugerne, for landbruget og for deres egen forretning”.

Fremtidens landmænd er dem, der tør lytte til forbrugerne
Hos Patriotisk Selskab er vi klar over, at Tænketanken Frejs besøg på vores stand blandt visse landmænd vil blive opfattet som kontroversielt. Men vi vurderer samtidig, at de budskaber, tænketanken medbringer, er af så stor betydning for landbruget, at det er et must at få frem på Nordeuropas største landbrugsmesse:

”Når vi inviterer Tænketanken Frej til at gæste vores stand, henvender vi os til de allermest innovative og professionelle landmænd. Dem, der tør blive klogere, kigge fremad og lytte til og lære af, hvordan erhvervet betragtes udefra. Hos Patriotisk Selskab tror vi på, at fremtidens landmænd er dem, der kan nærme sig forbrugeren og er i stand til at tilpasse sig efterspørgslen på markedet”, udtaler direktør Christian H. Vesterager.

Fakta

  • Tænketanken Frej er en uafhængig fødevarepolitisk tænketank, der formidler samarbejde mellem fødevareproducenter og forbrugere med mål om at skabe et stadigt mere bæredygtigt Fødevaredanmark.
  • Kig forbi stand F5198 onsdag den 28. november til en øl eller en kop kaffe og en spændende meningsudveksling med Tænketanken Frej og vores konsulenter.
  • Langt til Agromek? Så kør med os. Onsdag den 28. november er Patriotisk Selskab medvært på en direkte bustur fra Sakskøbing til Agromek med stop i Ringsted og Odense
  • Læs mere om vores deltagelse i Agromek HER.