08
Apr
Vi arbejder hjemmefra lidt endnu

Regeringen opfordrer private virksomheder til fortsat at lade deres medarbejdere arbejde hjemmefra efter påske. Hos Patriotisk Selskab følger vi selvfølgelig regeringens anbefalinger.

Det betyder i første omgang, at vi arbejder hjemmefra i uge 16 – måske længere. Under alle omstændigheder bliver det ikke foreløbig, at vi vender tilbage for fuld kraft.

Følgende tiltag mod spredning af coronasmitte er iværksat hos Patriotisk Selskab og gælder stadig:

  • Stort set alle Patriotisk Selskabs medarbejdere arbejder hjemmefra. Der er kun et mindre beredskab til stede på arbejdspladsen, herunder bemanding i receptionen, så du fortsat kan ringe til os.
  • Alle møder, som det er muligt at holde over telefon eller online, finder sted her. Du skal derfor ikke møde op hos Patriotisk Selskab, medmindre du specifikt har aftalt med din konsulent, at du skal komme herind på trods af corona. Hvis du har aftalt et møde på Patriotisk Selskabs adresse med din konsulent i nærmeste fremtid, vil han/hun tage kontakt til dig.
  • Patriotisk Selskabs fyraftensmøder rykkes eller gennemføres online. Hvis du er tilmeldt et møde, kontakter vi dig direkte. Foreløbig gælder det vores medlemsmøde med Bjarne Brønserud, som er udskudt til den 17. september, og mødet om BNBO (boringsnære beskyttelsesområder), som er udskudt til den 8. oktober. Til gengæld har vi arrangeret et kortere online-møde om BNBO, så du kan begynde at gøre dig nogle overvejelser, hvis du har BNBO-ramte arealer.

 

Tøv ikke med at kontakte os med nye opgaver og projekter
Hos Patriotisk Selskab er vi i den heldige situation, at vi faktisk langt hen ad vejen kan arbejde hjemmefra, og at coronakrisen derfor ikke påvirker os i samme omfang som mange andre virksomheder. Hvis du har et nyt projekt, du gerne vil have startet op, eller en opgave, du gerne vil have løst, skal du derfor ikke tøve med at kontakte os. Arbejdet er ikke sat i stå, og vi kan sagtens hjælpe dig med rigtig meget.

Vi beklager de gener, som vores hjemmearbejde måtte medføre, og håber på din tålmodighed. Vi glæder os til at komme tilbage til kontoret igen!

Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte din konsulent, adm. direktør Nils Rasmussen eller direktør Christian H. Vesterager.