16
Apr
Vi vender langsomt tilbage til kontoret, men …

Stort set alle medarbejdere hos Patriotisk Selskab har nu arbejdet hjemmefra i over en måned pga. coronavirus.

Fra mandag den 20. april begynder vi langsomt – og med alle tænkelige forholdsregler mod smittespredning – at vende tilbage til kontoret. Vi har inddelt vores medarbejdere i to hold, som skiftes til at være på kontoret, det ene hold i lige uger og det andet hold i ulige uger.

Selvom det er gået fint med at arbejde hjemmefra, glæder vi os til at vende tilbage til de vante rammer på kontoret.

Du skal fortsat ikke tøve med at kontakte os, hvis du har et nyt projekt, du gerne vil have startet op, eller en opgave, du gerne vil have løst. Uanset om din konsulent sidder hjemme eller på kontoret, kan han/hun sagtens hjælpe dig.

Kontoret er stadig ikke åbent for kunder
Følgende tiltag mod spredning af coronasmitte gælder stadig:

  • Alle møder, som det er muligt at holde over telefon eller online, finder sted her. Du skal derfor ikke møde op hos Patriotisk Selskab, medmindre du specifikt har aftalt med din konsulent, at du skal komme herind på trods af corona. Hvis du har aftalt et møde på Patriotisk Selskabs adresse med din konsulent i nærmeste fremtid, vil han/hun tage kontakt til dig.
  • Patriotisk Selskabs fyraftensmøder i den kommende tid rykkes eller gennemføres online. Hvis du er tilmeldt et møde, kontakter vi dig direkte.

 

Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte din konsulent, adm. direktør Nils Rasmussen eller direktør Christian H. Vesterager.