17
Apr
InterCount-kursus: Kom godt i gang med Control Basis

Kom med til gratis kursus om Control Basis i InterCount, og bliv helt tryg ved arbejdsgangen og den automatiske kontering.

Mandag den 17. april kl. 10-12 og igen kl. 13-15 har du mulighed for at blive godt introduceret til InterCounts Control Basis, når vi afholder gratis kursus for dig, der gerne vil blive helt sikker i arbejdsgangen.

På kurset lærer du, hvordan du foretager rettelser til din bogføring direkte via InterCount, så du undgår at skulle bruge kasseregistrering i Ø90, og du bliver helt tryg ved den automatiske kontering, der er en af dine vigtigste fordele, når du arbejder med bogføring i InterCount. Blandt andet gennemgår vi, hvordan du retter et kontonummer, linker en postering til et bilag, og hvordan du forholder dig den automatiske kontering.

Du har selvfølgelig også mulighed for at stille spørgsmål og få afklaret nogle af de problemstillinger, du eventuelt selv oplever i brugen af Control Basis i InterCounts Bogføringsmodul.

Vi gennemgår de samme ting på de to kurser, men på kurset kl. 13-15 får du mulighed for at afprøve tingene på din egen pc.

Praktisk information

  • Kurset afholdes den 17. april kl. 10-12 (uden egen pc) og igen kl. 13-15 (med egen pc) ved Patriotisk Selskab, Ørbækvej 276, 5220 Odense
  • Kurset er af 2 timers varighed
  • Tilmeldingsfrist onsdag den 12. april

 

Nb! På kurset kl. 13-15 skal du medbringe en bærbar pc eller en tablet, så du kan logge ind på din egen bruger og følge undervisningen med afsæt i dine egne data. Husk derfor også at medbringe dit AgroID-brugernavn og adgangskode.

Tilmelding

Tilmelding skal ske til økonomirådgiver Jeanette Kirstine Christensen senest onsdag den 12. april.