14
Jun
Når et infrastruktur-projekt rammer din ejendom

Udviklingen af infrastrukturen løber stærkt, både i forbindelse med nye jernbaner, motorveje, nye cykelstier og ikke mindst forsyningsledninger i forbindelse med den grønne omstilling. Der er gang i rigtig mange infrastruktur-projekter, som stort set altid påvirker landbrugsejendomme – og der kommer kun flere og flere til.

Deltag i vores fyraftensmøde, hvor virksomhedsrådgiver Carsten Hansen og juridisk konsulent Peter Sigvardt vil give dig et overblik over udviklingen i erstatningspraksis samt tips og tricks til, hvordan du opnår det bedst mulige forløb og den bedste aftale/erstatning, når et infrastruktur-projekt rammer din ejendom.

Vidste du, at der faktisk er et stort potentiale for at opnå en bedre aftale eller højere erstatning, hvis du sætter dig ind i sagen, undersøger dine muligheder – og ikke bare tager imod det første og det bedste tilbud?

Program
Vi vil komme bredt omkring, hvad du skal være opmærksom på, når du står i den uheldige situation, at et infrastruktur-projekt går ind over din ejendom. Programmet ser ud som følger:

  • Frivillige aftaler.
  • Ekspropriation.
  • Momsmæssig behandling af erstatninger.

 

Praktisk info
Mødet finder sted mandag den 14. juni kl. 15-17 på Patriotisk Selskabs adresse, Ørbækvej 276, 5220 Odense SØ.

Det er gratis at deltage. Husk at medbringe coronapas.

Tilmelding skal ske senest torsdag den 10. juni på 6315 5400, tilmelding@patriotisk.dk i vores app eller på tilmeldingsknappen herunder.