Imødekommende og struktureret kollega til regnskab

Imødekommende og struktureret kollega til regnskab

Brænder du for udarbejdelse af regnskaber og kundekontakt, og kan du skabe ro og overblik over økonomien for dine kunder?

Vi leder lige nu efter en imødekommende og struktureret kollega med regnskabserfaring, som kan føre vores kunder trygt gennem hele regnskabsprocessen. Vi tilbyder en fleksibel arbejdsdag på en arbejdsplads med højt til loftet, gode udviklingsmuligheder og høj medarbejdertrivsel.

Hvis det lyder som noget for dig, så tøv ikke med at sende os dit CV!

OM JOBBET

Patriotisk Selskab er en rådgivningsvirksomhed for professionelle jordbrug, der foruden land- og skovbrug også beskæftiger sig med bl.a. udlejning, vedvarende energi og oplevelsesøkonomi.

Du bliver ansvarlig for at udarbejde regnskaber for vores kunder, der tæller såvel selskabs- som personligt ejede virksomheder. Vores kunder er engagerede i regnskabsprocessen, og du vil opleve, at de påskønner den løbende dialog med dig.

Du får mange dygtige kolleger at sparre med og mulighed for at opbygge din egen kundeportefølje. Afhængigt af dine interesser er der desuden mulighed for at præge stillingen i forskellige retninger.

OM DIG

Du har erfaring med regnskabsaflæggelse, f.eks. som økonomirådgiver, controller eller revisorassistent. Du arbejder struktureret, er imødekommende og trives i kontakten med kunderne. Du er god til at bevare overblikket, er tillidsvækkende og i stand til at opbygge tætte, professionelle relationer.

Det er desuden en naturlighed for dig at møde dine kolleger med smil og overskud til faglig sparring. Flair for it er også en fordel, da vi arbejder i forskellige regnskabsprogrammer.

VI TILBYDER

Du bliver en del af en arbejdsplads med høj trivsel blandt vores ca. 80 medarbejdere, et godt sammenhold og fleksible arbejdstider, så der også er plads til familie og fritid. Vi sikrer dig en grundig introduktion til stillingen, arbejdspladsen og kollegerne, så du kommer godt fra start i dit nye job.

For at kunne være den foretrukne rådgiver for de dygtigste jordbrugsvirksomheder bestræber vi os på at have de dygtigste medarbejdere. Derfor vil du også opleve, at vi er meget optagede af at tilbyde dig gode muligheder for at kunne udvikle dig fagligt såvel som personligt.

SEND OS DIT CV

Du behøver ikke at sende en ansøgning. Send blot dit CV (uden CPR-nr.) til HR-konsulent Anne Jensen på job@patriotisk.dk  – så kan vi høre om din motivation for jobbet til en samtale. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Anders Halberg på tlf. 2250 4444.

Stillingen ønskes besat snarest muligt, og vi indkalder derfor løbende kandidater til samtale.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Du finder stillingsopslaget som pdf her.

Patriotisk Selskab f.m.b.a
Ørbækvej 276
5220 Odense SØ

Tlf. +45 6315 5400
E-mail: patriotisk@patriotisk.dk

Kontoret er åbent:
Mandag-torsdag kl. 8.00-16.00
Fredag kl. 8.00-15.30

CVR: 61676228

Bliv medlem af Patriotisk Selskab, og få kvalificeret og fagligt skarp rådgivning, der kan rykke din forretning og bundlinje.

Accept af privatlivspolitikken*

© 2023 Patriotisk Selskab f. m. b. a.

PATRIOTISK SELSKAB F.M.B.A
Ørbækvej 276
5220 Odense SØ

Tlf.: +45 6315 5400
E-mail: patriotisk@patriotisk.dk

Kontoret er åbent:
Mandag-torsdag kl. 8.00-16.00
Fredag kl. 8.00-15.30

CVR: 61676228