11
Feb
Jordforpagtning: Styr på kontrakten?

Det er med at have styr på kontrakten, når du bortforpagter og forpagter jord – for i sidste ende risikerer du at kunne mærke det på pengepungen, hvis kontrakten ikke er optimal.

Har du en igangværende forpagtning, der fortjener lidt opmærksomhed, eller skal du til at indgå en ny aftale? Så skulle du tage at trække en time ud af kalenderen og deltage i vores webinar om forpagtning af jord. Her vil juridisk konsulent Peter Sigvardt komme omkring de juridiske spidsfindigheder, som du skal være opmærksom på i forpagtningskontrakten.

Hvordan er du fx sikret, hvis forpagter ikke kan betale for lejen af jorden? Hvordan beregnes prisen for forpagtningen mest hensigtsmæssigt? Og har du styr på betalingsrettighederne?

Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål under webinaret, og emnerne har relevans, hvad enten du forpagter eller bortforpagter jord.

Praktisk info
Webinaret finder sted torsdag den 11. februar kl. 15-16.

Det er gratis at deltage.

Det foregår på platformen Microsoft Teams – og du deltager ved kl. 15 at klikke på ”Deltag i Microsoft Teams-møde” i den mødeindkaldelse, vi sender til dig, når du har tilmeldt dig. Vælg ”Deltag fra Microsoft Edge”, slå mikrofonen og kameraet fra og klik på ”Deltag nu”. SE VEJLEDNING HER.

Tilmelding
Tilmelding skal ske senest dagen i forvejen kl. 15 på 6315 5400, tilmelding@patriotisk.dk i vores app eller på tilmeldingsknappen herunder.