Kalender

Ændringer til de kommende ejendomsvurderinger igen

I stedet for Økonomikonferencen 2020 afholder vi en række spændende, aktuelle og gratis webinarer for vores medlemmer.

Onsdag den 24. februar kl. 10-12 kan du høre om de kommende nye ejendomsvurderinger. Der er – igen – kommet ændringer, og det er en god idé at sætte dig ind i reglerne – bl.a. i forhold til dine klagemuligheder og et eventuelt kommende generationsskifte.

Vurderingsstyrelsen er begyndt at udsende vurderinger på erhvervsejendomme til ejerne, og når du modtager vurderingen, har du mulighed for at klage de næste 3 måneder.

Bliv klogere på, hvad de nye ejendomsvurderinger kommer til at betyde for dig
Chefkonsulent Mimi Shin Jensen og seniorkonsulent, statsautoriseret revisor Palle Offersen vil til webinaret bringe dig sikkert igennem den nyeste vedtagne lov samt de nyeste lovforslag på ejendomsvurderingsområdet.

Der er vedtaget en række væsentlige ændringer, bl.a.:

  • Vurderingsterminen for vurderingsåret 2021 er ændret.
  • Erhvervsejendomme er ikke længere omfattet af den automatiske tilbagebetalingsordning, som sikrer, at grundejere automatisk får tilbagebetalt for meget betalt grundskyld i forbindelse med modtagelsen af de nye ejendomsvurderinger.
  • Der er indført mulighed for godtgørelse af for meget betalt tinglysningsafgift.

 

Hertil kommer, at der er stillet et lovforslag, som varsler en ny model for fastsættelse af grundværdier for erhvervsejendomme, der kan få betydning for dig, som har solceller eller vindmøller.

Udover en grundig gennemgang af de kommende ejendomsvurderingsregler og betydningen for dig, vil vores to konsulenter kort give en status på skatteområdet generelt og de lovændringer og -forslag, som du skal være opmærksom på.

Gratis økonomi-webinarer 2020/2021
Tidspunkterne for resten af vores økonomi-webinarer vil løbende blive meldt ud – følg med på vores hjemmeside, i vores nyhedsbrev og på vores Facebook-, LinkedIn-, Twitter– og Instagramside.

Læs her, hvad du kan se frem til.

Praktisk info
Webinaret finder sted på platformen Microsoft Teams fra kl. 10-12.

Du deltager ved kl. 10 at klikke på ”Deltag i Microsoft Teams-møde” i den mødeindkaldelse, vi sender til dig, når du har tilmeldt dig. Vælg ”Deltag fra Microsoft Edge”, slå mikrofonen og kameraet fra og klik på ”Deltag nu”. SE VEJLEDNING HER.

Du skal være medlem af Patriotisk Selskab for at deltage i webinaret – læs mere om medlemskab her.

Det er gratis at deltage.

Tilmelding
Tilmelding skal ske senest dagen i forvejen kl. 15 på 6315 5400, tilmelding@patriotisk.dk i vores app eller på tilmeldingsknappen herunder.

Patriotisk Selskab f.m.b.a
Ørbækvej 276
5220 Odense SØ

Tlf. +45 6315 5400
E-mail: patriotisk@patriotisk.dk

Kontoret er åbent:
Mandag-torsdag kl. 8.00-16.00
Fredag kl. 8.00-15.30

CVR: 61676228

Bliv medlem af Patriotisk Selskab, og få kvalificeret og fagligt skarp rådgivning, der kan rykke din forretning og bundlinje.

Accept af privatlivspolitikken*

© 2023 Patriotisk Selskab f. m. b. a.

PATRIOTISK SELSKAB F.M.B.A
Ørbækvej 276
5220 Odense SØ

Tlf.: +45 6315 5400
E-mail: patriotisk@patriotisk.dk

Kontoret er åbent:
Mandag-torsdag kl. 8.00-16.00
Fredag kl. 8.00-15.30

CVR: 61676228