Nyheder

3. februar 2021

Miljøledelse med din telefon – så nemt kan det gøres

Har du styr på miljøledelsen?

Senest den 21. februar skal alle IE-husdyrbrug have miljøledelse samt vedligeholdelses- og reparationsplaner. Vi kan samle det hele for dig i vores app!

Skynd dig at kontakte miljøkonsulent Kamilla From-Nielsen, hvis du vil vide mere.

Skræddersyet til dig
Hvis du vælger at leve op til de nye krav med Patriotisk Selskabs app, vil vi starte med at aftale et intromøde med dig, hvor vi bl.a. hjælper dig med at fastlægge dine miljømål for det kommende år.

Herefter laver vi en skræddersyet profil til dig i appen med dine miljømål. I appen får du:

  • Overblik over dine miljømål.
  • En notifikation 3 dage i forvejen, når du skal kontrollere et miljømål. Det kan fx være, at du skal tjekke vandmåleren, at drikkevandshanerne ikke drypper eller at affaldshåndteringen er korrekt – men det afhænger af, hvilke miljømål du har sat. Appen kan både indstilles til at give dig påmindelser månedligt, kvartalsvis og årligt. Når du har foretaget kontrollen, kan du tage et billede med appen – fx af vandmåleren – og skrive en kommentar.
  • Flydelagskontrol og kontrol af reparations- og vedligeholdelsesplaner. Her får du også en notifikation 3 dage i forvejen, når der er noget, du skal kontrollere.
  • Mulighed for at inddrage dine medarbejdere i forhold til kontrollen – måske er det en medarbejder, der skal have en notifikation på sin telefon i stedet for dig?
  • Mulighed for nemt at vise kommunen, at du lever op til lovgivningen, hvis du får et tilsynsbesøg.

 

I december trækker Patriotisk Selskab en rapport til dig, som viser, at du har opfyldt kravet om miljøledelse m.m. Rapporten skal sendes til kommunen inden årets udgang.

Pris
Det koster 500 kr. om måneden at få miljøledelse med Patriotisk Selskabs app. Med i prisen får du et årligt møde med en konsulent fra Patriotisk Selskab, der hjælper dig med at fastsætte miljømål for det kommende år og tilpasse din profil i appen herefter.

Det eneste, du selv skal gøre, er at registrere dine kontroldata i appen. Og så hjælpes vi ad med den løbende tilpasning af appen til dine mål og behov.

Nysgerrig?
Er du nysgerrig på vores nye digitale og simple løsning til at opfylde kravet om miljøledelse m.m.? Så kontakt miljøkonsulent Kamilla From-Nielsen og hør mere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Læs privatlivspolitikken her.
Accept af privatlivspolitikken*

Patriotisk Selskab f.m.b.a
Ørbækvej 276
5220 Odense SØ

Tlf. +45 6315 5400
E-mail: patriotisk@patriotisk.dk

Kontoret er åbent:
Mandag-torsdag kl. 8.00-16.00
Fredag kl. 8.00-15.30

CVR: 61676228

Bliv medlem af Patriotisk Selskab, og få kvalificeret og fagligt skarp rådgivning, der kan rykke din forretning og bundlinje.

Accept af privatlivspolitikken*

© 2023 Patriotisk Selskab f. m. b. a.

PATRIOTISK SELSKAB F.M.B.A
Ørbækvej 276
5220 Odense SØ

Tlf.: +45 6315 5400
E-mail: patriotisk@patriotisk.dk

Kontoret er åbent:
Mandag-torsdag kl. 8.00-16.00
Fredag kl. 8.00-15.30

CVR: 61676228