Nyheder

23. april 2021

Få en nøgtern sammenligning af din rente- og bidragssats

De fleste kender det: Ønsket om at få den lavest mulige pris på finansieringen.

De lave priser kommer dog sjældent af sig selv, men kræver, at man går velforberedt til forhandlingsbordet og har gjort sit hjemmearbejde. Det kan for eksempel være på forhånd at undersøge, hvad sammenlignelige bedrifter betaler i rente- og bidragssatser. Når man har kendskab til, hvor man selv ligger prismæssigt i forhold til andre, er det ofte nemmere at fokusere og prioritere i en forhandlingssituation.

Vi kan hjælpe dig med nøgternt at sammenligne din rente- og bidragssats med sammenlignelige bedrifter i vores Ø90-database og hjælper selvfølgelig også gerne, hvis du får lavet regnskab i andre programmer.

Med sammenligningen får du overblik over, hvad andre med en tilsvarende bedrift betaler i for eksempel administrationsbidrag i de fire landbrugsrealkreditinstitutter. Sammenligningen kan også give overblik over bankrenten, dvs. hvad andre i gennemsnit betaler i de otte største banker i forskellige landsdele.

Sammenligningsgruppen bestemmes ud fra en række nøgletal kombineret med driftsform. Det kræver dog mindst ti bedrifter i den definerede kategori ”sammenlignelig bedrift”, for at der kan foretages en sammenligning.

Sammenligningsmodellen i sig selv siger ikke noget om, hvad din pris burde være, men den giver et godt udgangspunkt for en eventuel forhandling. Har du brug for rådgivning forud for et møde med din bank eller realkreditinstitut, så gennemgår vi gerne dine finansielle engagementer og giver vores bud på forhandlingsmuligheder eller alternative finansieringsformer.

Spørgsmål
Tag fat i din konsulent eller i økonomikonsulent Kristian Bak Larsen, hvis du vil vide mere om mulighederne for sammenligning.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Læs privatlivspolitikken her.
Accept af privatlivspolitikken*

Patriotisk Selskab f.m.b.a
Ørbækvej 276
5220 Odense SØ

Tlf. +45 6315 5400
E-mail: patriotisk@patriotisk.dk

Kontoret er åbent:
Mandag-torsdag kl. 8.00-16.00
Fredag kl. 8.00-15.30

CVR: 61676228

Bliv medlem af Patriotisk Selskab, og få kvalificeret og fagligt skarp rådgivning, der kan rykke din forretning og bundlinje.

Accept af privatlivspolitikken*

© 2023 Patriotisk Selskab f. m. b. a.

PATRIOTISK SELSKAB F.M.B.A
Ørbækvej 276
5220 Odense SØ

Tlf.: +45 6315 5400
E-mail: patriotisk@patriotisk.dk

Kontoret er åbent:
Mandag-torsdag kl. 8.00-16.00
Fredag kl. 8.00-15.30

CVR: 61676228