Nyheder

7. februar 2023

Kom godt fra start med den lovpligtige miljøledelse i 2023

Har du styr på den lovpligtige rapportering af miljøledelse? Ellers er det måske værd at få det hele samlet i vores app. Vi får mange positive tilbagemeldinger fra brugerne, som finder det enkelt og overskueligt at have alt samlet et sted, så de aldrig glipper en lovpligtig indberetning.

Siden 2021 har det været lovpligtigt for IE-husdyrbrug at have miljøledelse samt vedligeholdelses- og reparationsplaner. Det er mange nye rapporteringer og datoer at huske i en dagligdag, hvor der allerede er nok at se til. Derfor har vi samlet det hele for dig i Patriotisk Selskabs app, som også minder dig om, hvad der skal noteres hvornår.

Skræddersyet til dig
Hvis du vælger at leve op til kravene om miljøledelse, vedligeholdelses- og reparationsplaner med Patriotisk Selskabs app, tilbyder vi først et intromøde, hvor vi bl.a. hjælper dig med at fastlægge dine miljømål for det kommende år. Herefter laver vi en skræddersyet profil til dig i appen med dine miljømål. I appen får du:

  • Overblik over dine miljømål
  • En notifikation tre dage i forvejen, når du skal kontrollere et miljømål. Det kan f.eks. være, at du skal tjekke vandmåleren, at drikkevandshanerne ikke drypper, eller at affaldshåndteringen er korrekt – men det afhænger af, hvilke miljømål du har sat. Appen kan både indstilles til at give dig påmindelser månedligt, kvartalsvis og årligt. Når du har foretaget kontrollen, kan du tage et billede med appen – f.eks. af vandmåleren – og skrive en kommentar
  • En notifikation tre dage i forvejen, når du skal lave kontrol af reparations- og vedligeholdelsesplaner
  • Mulighed for at inddrage dine medarbejdere i forhold til kontrollen – måske er det en medarbejder, der skal have en notifikation på sin telefon i stedet for dig?
  • Mulighed for nemt at vise kommunen, at du lever op til lovgivningen, hvis du får tilsynsbesøg

Patriotisk Selskab trækker en rapport til dig, som viser dine registreringer og dermed, at du har opfyldt kravet om miljøledelse. Rapporten for det forgangne år skal sendes til kommunen inden årets udgang. Patriotisk Selskab sørger i den forbindelse for, at rapporten er indsendt rettidigt.

Løbende påmindelser og alt samlet ét sted
Vi får meget positiv respons på appens brugervenlighed: De løbende påmindelser gør det let for dig eller din medarbejder at få lavet registreringerne løbende, og billeder og rapporteringer samles automatisk i en rapport, så du ikke selv skal bruge yderligere tid på administration.

I 2022 fik samtlige medlemmer, som kører miljøledelse gennem vores app, lavet deres registreringer inden fristen for at indsende miljøledelsesrapporterne til kommunen.

Pris
Det koster 500 kr. om måneden at få miljøledelse med Patriotisk Selskabs app. Med i prisen får du et årligt møde med en konsulent fra Patriotisk Selskab, der hjælper dig med at fastsætte miljømål for det kommende år og tilpasse din profil i appen herefter.

Det eneste, du selv skal gøre, er at registrere dine kontroldata i appen. Så hjælpes vi ad med den løbende tilpasning af appen til dine mål og behov.

Nysgerrig?
Er du nysgerrig på vores digitale og simple løsning til at opfylde kravet om miljøledelse, vedligeholdelses- og reparationsplaner? Så kontakt miljøkonsulent Kamilla From-Nielsen eller miljøkonsulent Mette Dyrup Truelsen for at høre mere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Læs privatlivspolitikken her.
Accept af privatlivspolitikken*

Patriotisk Selskab f.m.b.a
Ørbækvej 276
5220 Odense SØ

Tlf. +45 6315 5400
E-mail: patriotisk@patriotisk.dk

Kontoret er åbent:
Mandag-torsdag kl. 8.00-16.00
Fredag kl. 8.00-15.30

CVR: 61676228

Bliv medlem af Patriotisk Selskab, og få kvalificeret og fagligt skarp rådgivning, der kan rykke din forretning og bundlinje.

Accept af privatlivspolitikken*

© 2023 Patriotisk Selskab f. m. b. a.

PATRIOTISK SELSKAB F.M.B.A
Ørbækvej 276
5220 Odense SØ

Tlf.: +45 6315 5400
E-mail: patriotisk@patriotisk.dk

Kontoret er åbent:
Mandag-torsdag kl. 8.00-16.00
Fredag kl. 8.00-15.30

CVR: 61676228