Nyheder

5. oktober 2022

Bevæg dig i en mere bæredygtig retning – sammen med ligesindede

Hvis du ønsker at udvikle din bedrift i en grønnere retning, så kom med i Patriotisk Selskabs nye netværksgruppe om bæredygtighed. Det bliver et fagligt forum, hvor vi skal lære nyt og kan dele vores tanker og strategier om bæredygtighed i landbruget.

I fællesskab skal vi blive klogere på emner som f.eks. klimaregnskaber, dyrkningsformer og ledelse. Patriotisk Selskab byder ind med faglige indlæg fra både interne og eksterne konsulenter, og sideløbende forventes netværkets medlemmer at deltage aktivt og dele egne overvejelser og erfaringer med gruppen.

Hvad får du ud af at være med?
Vi er stadig i begyndelsen af den bæredygtige omstilling, og kravene om klimaregnskaber og grøn udvikling vil kun være tiltagende i fremtiden. Derfor er her en mulighed for at komme på forkant med den grønne dagsorden og hente både konkrete værktøjer til dit daglige arbejde og inspiration til nye områder, du kan begynde at arbejde med.

Netværkets medlemmer vil være med til at sætte dagsordenen for møderne, men vi kunne f.eks. tage emner som disse op:

  • Klimaregnskab og miljøtiltag
  • ESG-afrapportering
  • Dyrkningsformer
  • Ledelse, strategi og økonomi
  • Arbejdsmiljø

Praktisk info om netværksgruppen
Netværksgruppen sammensættes på tværs af produktionsformer, så uanset om du arbejder med planteavl, svineproduktion, skovbrug eller noget helt fjerde, er du meget velkommen. Vi starter op i vinteren 2022/2023 med et møde hos Patriotisk Selskab i Odense, hvor vi skal lære hinanden at kende og drøfte, hvilke emner der skal være på programmet til vores første møder.

Derefter afholdes møderne skiftevis fysisk og online, således at der årligt bliver to kortere møder online og to fysiske heldagsmøder. De fysiske møder afholdes på skift ved medlemmerne, hvor værten får lov til at vise rundt på sin bedrift. Gruppens medlemmer får selv indflydelse på, hvilke emner der tages op, og til hvert møde vil der være en ”bordet rundt”, hvor medlemmernes egne udfordringer og erfaringer med arbejdet med bæredygtig omstilling drøftes.

Et års medlemskab af netværksgruppen koster 6000 kr. plus moms. Dagens vært ved de fysiske møder påtager sig udgifterne til forplejning.

Spørgsmål og tilmelding
Der er plads til højest 15 medlemmer i netværksgruppen, så skynd dig at give os en melding, hvis du ønsker at være med.

Tilmelding og spørgsmål rettes til miljøkonsulent Kamilla From-Nielsen, som bliver netværksgruppens facilitator.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Læs privatlivspolitikken her.
Accept af privatlivspolitikken*

Patriotisk Selskab f.m.b.a
Ørbækvej 276
5220 Odense SØ

Tlf. +45 6315 5400
E-mail: patriotisk@patriotisk.dk

Kontoret er åbent:
Mandag-torsdag kl. 8.00-16.00
Fredag kl. 8.00-15.30

CVR: 61676228

Bliv medlem af Patriotisk Selskab, og få kvalificeret og fagligt skarp rådgivning, der kan rykke din forretning og bundlinje.

Accept af privatlivspolitikken*

© 2023 Patriotisk Selskab f. m. b. a.

PATRIOTISK SELSKAB F.M.B.A
Ørbækvej 276
5220 Odense SØ

Tlf.: +45 6315 5400
E-mail: patriotisk@patriotisk.dk

Kontoret er åbent:
Mandag-torsdag kl. 8.00-16.00
Fredag kl. 8.00-15.30

CVR: 61676228