04
Aug
Få et Naturtjek og konkrete idéer til naturforbedringer

Vores natur- og miljørådgiver Thyge Feldskou Autzen er netop vendt tilbage fra skolebænken, hvor han er blevet certificeret til at lave Naturtjek.

”Et Naturtjek giver et godt overblik over, hvordan naturen på ens ejendom bedst tilgodeses,” forklarer Thyge Feldskou Autzen, som er glad for sit nye redskab. Han kan bruge det til at give helt konkrete forslag til at optimere forholdene for naturen på din bedrift.

”Fokus er altid på, hvilken indsats der giver størst effekt for naturen og biodiversiteten og samtidig hænger sammen med din driftspraksis,” uddyber han.

Markvandring på din ejendom
Foruden Thyge Feldskou Autzen laver også vores planteavlsmedarbejder Erik Willadsen Naturtjek. Du kan få besøg af en af konsulenterne til en markvandring. Her drøfter I sammen de naturtyper, I finder på netop din ejendom.

Efterfølgende får du en opsamlende samtale og en kort rapport med oversigtskort, billeder og beskrivelser af naturværdierne på din jord samt konkrete idéer til, hvordan du kan forbedre forholdene for naturen.

Spørgsmål
Hvis du er interesseret i et Naturtjek eller har spørgsmål om tilbuddet, er du velkommen til at kontakte natur- og miljørådgiver Thyge Feldskou Autzen eller planteavlsmedarbejder Erik Willadsen.