Nyheder

16. juni 2021

Ny netværksgruppe om solceller starter til efteråret

Solceller kan være en god forretning, men der er mange spørgsmål at tage stilling til, inden et solcelleprojekt sættes i gang og også undervejs i processen. Derfor opretter vi nu en netværksgruppe med fokus på netop solceller. Gruppen starter til efteråret.

For mange lodsejere har det vist sig at være en god forretning enten at udleje jord til etablering af solceller eller selv at gennemføre større solcelleprojekter. Rundt om i landet er flere lodsejere allerede i gang med solcelleprojekter, og andre gør sig overvejelser. Samtidig er de firmaer, der står for anlæggene, på jagt efter brugbare arealer.

Alt i alt er der fra mange sider fokus på solceller. Det kan dog ofte være en længerevarende proces at få en aftale med et solcellefirma i hus. Der kan gå lang tid fra tanke til handling, og der er en række juridiske forhold og skattemæssige konsekvenser, du skal være opmærksom på.

Hertil kommer, at solceller som oftest også har stor bevågenhed lokalpolitisk og blandt naboerne, og denne udefrakommende interesse skal også tænkes ind i processen.

Alt i alt er etablering og drift af solcelleanlæg forbundet med en række overvejelser, som de fleste kan have god gavn af at drøfte med andre i samme situation.

Derfor etablerer vi nu en ny solcelle-netværksgruppe, hvor rådgivere fra Patriotisk Selskab og evt. eksterne rådgivere bidrager med viden, og hvor medlemmerne kan udveksle erfaringer og kendskab til solcellemarkedet, udfordringerne og dagligdagen med et solcelleanlæg på ejendommen.

Fakta om netværksgruppen om solceller

  • Den nye netværksgruppe er både for medlemmer, som allerede har solcelleanlæg, og for medlemmer, der går med tanker om at etablere solcelleanlæg.
  • Der planlægges 2-3 møder om året, og møderne vil på skift blive afholdt hos de enkelte medlemmer. Det giver mulighed for at komme ud og se de forskellige anlæg.
  • Prisen for deltagelse i netværksgruppen er 6.000 kr. om året pr. medlem.
  • Gruppen bliver faciliteret af Patriotisk Selskabs chefkonsulent Michael Mortensen og juridisk seniorkonsulent Claus Munk.

 

Solcelle-netværksgruppen starter til efteråret. Vil du være med, så kontakt
Chefkonsulent Michael Mortensen
Juridisk seniorkonsulent Claus Munk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Læs privatlivspolitikken her.
Accept af privatlivspolitikken*

Patriotisk Selskab f.m.b.a
Ørbækvej 276
5220 Odense SØ

Tlf. +45 6315 5400
E-mail: patriotisk@patriotisk.dk

Kontoret er åbent:
Mandag-torsdag kl. 8.00-16.00
Fredag kl. 8.00-15.30

CVR: 61676228

Bliv medlem af Patriotisk Selskab, og få kvalificeret og fagligt skarp rådgivning, der kan rykke din forretning og bundlinje.

Accept af privatlivspolitikken*

© 2023 Patriotisk Selskab f. m. b. a.

PATRIOTISK SELSKAB F.M.B.A
Ørbækvej 276
5220 Odense SØ

Tlf.: +45 6315 5400
E-mail: patriotisk@patriotisk.dk

Kontoret er åbent:
Mandag-torsdag kl. 8.00-16.00
Fredag kl. 8.00-15.30

CVR: 61676228