Nyheder

7. januar 2022

Er dine medarbejdere glade (nok) for at være hos dig?

At være en god arbejdsgiver handler ikke kun om at give medarbejderne den løn, de har krav på, og til tiden. Det handler også om at have ansættelseskontrakterne i orden, og at sikre at medarbejderen rent faktisk ved, hvad aftalen i kontrakten lyder på.

Det handler om at sørge for, at arbejdspladsen er sikker, så medarbejderne ikke kommer til skade, og – hvis der alligevel sker et uheld – at have et beredskab klar.

Du skal også kunne skabe rum for en god hverdag for dine medarbejdere, både socialt og arbejdsmæssigt. Du skal styre udenom unødige konflikter, og du skal kunne håndtere dem, der alligevel måtte komme – uanset om det er indbyrdes mellem medarbejderne, eller om du selv er involveret.

Samtidig skal du være bevidst om din egen rolle – i hvilket omfang skal du selv deltage i det praktiske arbejde? Og hvordan kan du give dine medarbejdere ansvar og samtidig holde hånd i hanke med, hvad de laver, uden at du blander dig for meget?

Du skal også kunne tiltrække ny kvalificeret arbejdskraft og sørge for at dem, du har ansat, fortsætter med at være ansat.

Med andre ord: Det er ikke altid nemt at være arbejdsgiver!

Bliv bedre som arbejdsgiver
Der findes ikke nogen arbejdsgiver, der scorer topkarakter i alle discipliner. Men du kan blive bedre til alt ved at øve dig.

Det kan godt betale sig, for glade medarbejdere giver gode resultater. Derfor er vi hos Patriotisk Selskab i gang med at oprette en netværksgruppe for arbejdsgivere, hvor vi sætter fokus på, hvordan du skaber en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejderne har lyst til at blive i mange år. Ved at deltage i gruppen kan du blive klogere på alt fra ansættelsesaftaler til lønadministration og arbejdsmiljø. Samtidig kan du lære af, hvordan de andre deltagere håndterer hverdagens udfordringer.

Netværksgruppe for arbejdsgivere: Praktisk info
Netværksgruppen er for ejerledere samt for medarbejdere med relevante administrative funktioner, fx bogholdere og driftsledere.

Første møde er uforpligtende og vil blive afholdt hos Patriotisk Selskab tirsdag den 10. maj 2022.

Et års medlemskab af netværksgruppen koster 4.000 kr. plus moms og inkluderer to møder, der varer fra ca. kl. 9-13 og afsluttes med frokost. Møderne afholdes på skift hos netværksgruppens deltagere, hvor værten påtager sig udgifterne til forplejning.

Deltagere i gruppen får selv indflydelse på, hvilke emner der tages op til møderne, og til hvert møde vil der være en ”bordet rundt”, hvor deltagernes egne problemstillinger drøftes.

Der er højst plads til 15 deltagere i netværksgruppen, så skynd dig at lade os vide, hvis du gerne vil være med.

Kontakt endelig juridisk seniorkonsulent Bodil Just, som bliver netværksgruppens facilitatorer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Læs privatlivspolitikken her.
Accept af privatlivspolitikken*

Patriotisk Selskab f.m.b.a
Ørbækvej 276
5220 Odense SØ

Tlf. +45 6315 5400
E-mail: patriotisk@patriotisk.dk

Kontoret er åbent:
Mandag-torsdag kl. 8.00-16.00
Fredag kl. 8.00-15.30

CVR: 61676228

Bliv medlem af Patriotisk Selskab, og få kvalificeret og fagligt skarp rådgivning, der kan rykke din forretning og bundlinje.

Accept af privatlivspolitikken*

© 2023 Patriotisk Selskab f. m. b. a.

PATRIOTISK SELSKAB F.M.B.A
Ørbækvej 276
5220 Odense SØ

Tlf.: +45 6315 5400
E-mail: patriotisk@patriotisk.dk

Kontoret er åbent:
Mandag-torsdag kl. 8.00-16.00
Fredag kl. 8.00-15.30

CVR: 61676228