15
Sep
Ledelseskursus: Kulturforståelse og internationale medarbejdere

Kender du det, at din udenlandske medarbejder i bedste mening siger ”ja” til en opgave – og at det dernæst viser sig, at han ikke har forstået, hvad du mener?

Der er meget at være opmærksom på, når man har udenlandske medarbejdere ansat. Først og fremmest kan der være en sprogbarriere, men det kan også være, at din medarbejder har et værdisæt, der adskiller sig væsentligt fra det danske.

Sammen med DLBR udbyder vi derfor ledelseskurset ”Kulturforståelse og internationale medarbejdere”. Uddannelsen henvender sig til dig, der har ansvar for medarbejdere i landbruget eller i andre relaterede erhverv.

Hvorfor deltage?
Med uddannelsen får du en forståelse for forskelle mellem de kulturer, dine medarbejdere kommer fra, og du får redskaber til at arbejde med forskellige kulturer på din arbejdsplads. Samtidig kan du udveksle erfaringer med de andre kursister og blive inspireret af, hvordan de håndterer hverdagens udfordringer.

Uddannelsen er specielt målrettet de ledelsesmæssige problemstillinger, der er i landbruget i forbindelse med rekruttering og onboarding af internationale medarbejdere. Du får redskaber til at håndtere forskellige kulturer i den daglige ledelse og samarbejdet på holdet, og du bliver klogere på din egen ledelsesstil, dine potentialer og dine udfordringer.

Bliv bedre til at:

  • Kommunikere på tværs af forskellige kulturer
  • Forberede medarbejdere og kolleger på modtagelsen af nye internationale medarbejdere
  • Tilpasse personalehåndbogen til de nye internationale medarbejdere
  • Håndtere konflikter på tværs af kulturer
  • Sikre medarbejdernes motivation
  • Tilpasse din lederstil

 

Hvor og hvornår?
Uddannelsen varer tre dage – alle dage fra kl. 9.30-14.00 – og kan tages tre forskellige steder i landet:

Nordjylland
Dag 1: 12. oktober
Dag 2: 2. november
Dag 3: 14. november

Syd- og Midtjylland og Fyn
Dag 1: 13. oktober
Dag 2: 3. november
Dag 3: 15. november

Sjælland og øerne
Dag 1: 29. september
Dag 2: 11. oktober
Dag 3: 11. november

Mere info
Du kan læse mere om kurset HER.

Tilmelding
Tilmelding er bindende og skal ske senest 14 dage før kursusstart. Tilmelding skal ske til vores økonomikonsulent Lone Bendixen på lbe@patriotisk.dk eller 6315 5429.

Du er også meget velkommen til at kontakte Lone, hvis du har spørgsmål til kurset.