14
Mar
Lønadministration på abonnement: Tryghed til en fast pris

Der er meget administration i at have medarbejdere. Som arbejdsgiver støder du sikkert jævnligt på spørgsmål i hverdagen, som du har brug for et hurtigt svar på.

Hos Patriotisk Selskab kimer telefonen i hvert fald ofte med spørgsmål om løn, ansættelser, opsigelser, sygdom hos medarbejdere, udenlandsk arbejdskraft, firmabiler, tjenesteboliger, kontrakter osv.

Derfor kan du nu købe lønadministration på abonnement hos Patriotisk Selskab. På den måde kan du, til en fast pris, frit ringe til vores rådgivere med dine spørgsmål.

Samtidig kan du være tryg ved, at der altid sidder nogen klar til at rådgive dig om dine udfordringer. Lønadministration og det arbejdsretlige er noget, der bare skal være styr på – ellers kan det hurtigt give utilfredse medarbejdere og dét, der er værre. Med et lønabonnement bliver du rådgivet, så du kan gøre alting rigtigt og til tiden.

Vælg et abonnement, der dækker dine behov
Vi har fem forskellige abonnementer, du kan vælge imellem.

Vælger du et basis-abonnement, får du fri hjælp til spørgsmål om løn på telefon og mail, men du står selv for udarbejdelsen af lønnen.

Hvis du har brug for mere hjælp, kan du overveje abonnementerne Basis+, Normal, Ekspert og Ekspert+.

Med Ekspert+ udarbejder Patriotisk Selskab lønnen for dig som en del af abonnementet. Herudover kan du frit ringe til os med alle dine spørgsmål om løn, medarbejdere, personalejura m.m. I abonnementet indgår også muligheden for udarbejdelse af kontrakter, fx ansættelseskontrakter og kontrakter om fri bolig. Desuden du får en plads i vores nye netværksgruppe, hvor vi sætter fokus på, hvordan du skaber en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejderne har lyst til at blive i mange år – læs mere her.

HER KAN DU SE HVAD ABONNEMENTERNE KOSTER, OG HVAD DE INDEHOLDER. Priserne er ekskl. moms.

Konkret juridisk sagsbehandling er ikke inkluderet i abonnementerne.

Du kan selvfølgelig stadig købe lønrådgivning uden abonnement. I så fald betaler du blot for rådgivningen pr. påbegyndt kvarter. For mange vil et lønabonnement derfor være en billigere løsning.

Patriotisk Selskabs lønteam
Når du ringer til Patriotisk Selskab med dine spørgsmål, får du en af disse medarbejdere i røret:

Fra venstre:

 

Interesseret?
Hvis du har spørgsmål eller godt kunne tænke dig et lønabonnement, så kontakt chefkonsulent Mimi Shin Jensen hurtigst muligt og inden den 1. april.