24
Maj
Hvorfor tjener I ikke (nok) penge?

Kasper Skovgaard Hansen

Der er stor forskel på indtjeningen i landbrugsvirksomheder. Hvad gør de, som tjener flest penge, rigtigt? Og hvordan kan du selv gøre det samme?

Vores økonomikonsulent Kasper Skovgaard Hansen tilbyder et gratis besøg i din erfagruppe eller tolvmandsforening, hvor han fortæller om netop dette.

Indlægget tager cirka en time og er målrettet ejerledere i landbrugsvirksomheder. Om I har planteavl, husdyr eller anden produktion er underordnet.

Gratis indlæg: Hvorfor tjener I ikke (nok) penge?
I sit indlæg vil Kasper Skovgaard Hansen fortælle om en undersøgelse, hvor vi har sammenlignet nogle af de medlemmer hos Patriotisk Selskab, som har den bedste bundlinje, og kigget på, hvad de har til fælles. Undersøgelsen viser, at det hverken er produktionsformen eller virksomhedens størrelse, der er afgørende, men derimod DIN evne til at sætte dig for bordenden og være en leder.

Det indebærer, at du har et godt overblik over økonomien i din virksomhed og træffer beslutninger ud fra bundlinjen.

Desuden vil Kasper give en status på erhvervets økonomi: Hvordan går det lige nu? Han vil også svare på spørgsmål som: Hvad er godt at dyrke? Er der fordele ved stordrift, og hvornår ”hopper kæden af”? Hvad skal der til for at få stordrift til at fungere?

Om Kasper Skovgaard Hansen
Kasper Skovgaard Hansen arbejder hos Patriotisk Selskab på sit 10. år og rådgiver hver dag landmænd om økonomi. Han kigger ikke kun på økonomien i de enkelte driftsgrene, men på totaløkonomien, og om den enkelte aktivitet bidrager positivt eller negativt til den samlede økonomi.

Kasper er uddannet agrarøkonom og jordbrugsteknolog med speciale i økonomi og har praktisk erfaring med både planteavl, kvæg og grise. Han forstår derfor, hvilke ændringer i produktionen der skal til, for at rykke den samlede økonomi den rigtige vej.

Synes du, at du har set Kasper et sted før? Det kan måske være i hans faste klumme i månedsmagasinet MARK eller på talerstolen til en af Patriotisk Selskabs konferencer.

Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål, eller hvis du gerne vil booke Kasper Skovgaard Hansen til et indlæg i din erfagruppe, er du velkommen til at kontakte ham HER.