05
Maj
Undgå at din adgang til Ø90 lukker

Fra den 1. juli ændrer SEGES den måde, som Ø90-abonnementet er bygget op på. Programmet kommer fremover til at bestå af tre moduler, hvor du betaler for de moduler, som du er tilmeldt.

Du skal derfor tage stilling til, hvilke moduler du gerne vil tilmeldes. Hvis du ikke gør noget, lukker din adgang til Ø90 den 1. juli.

Dit kommende Ø90-abonnement
De tre moduler hedder Bogholderi, Økonomistyring og Regnskab.

Du skal forholde dig til, hvad du egentlig bruger Ø90 til? Bruger du det kun til at bogføre, eller bruger du det også til andre opgaver?

Jo færre moduler, du har brug for, jo lavere en prisstigning vil du opleve. Din pris kommer desuden til at afhænge af omsætningen i din virksomhed og antallet af bilag.

Hvis du har behov for flere moduler i Ø90, kan du benytte anledningen til at overveje, om dit bogholderi skal være mere digitalt? For du kan nemlig ”spare” nogle af modulerne væk ved at begynde at bruge eksempelvis Summax.

Overvej digitalt bogholderi med Summax
Der er en ny bogføringslov på vej, som på sigt vil sætte krav om, at dit bogholderi skal være digitalt. Det forventes, at kravet træder i kraft fra år 2024 for selskabsregnskaber og fra år 2026 for personlige regnskaber.

Med Summax kan du leve op til kravet om et digitalt bogholderi. Ved at få Summax allerede nu, kan overgangen til programmet ske i et stille og roligt tempo, hvor du har god tid til at lære de mange funktioner at kende.

Patriotisk Selskabs Summax-superbrugere har stor erfaring med at hjælpe landmænd godt i gang med Summax, og langt de fleste bliver glade for programmet og oplever, at hverdagen er nemmere med Summax, fordi det letter arbejdsprocesserne.

Med Summax kan du:

  • Arkivere alt ét samlet sted, så det altid er nemt at finde
  • Sende billeder af fysiske bilag fra din mobil og direkte til Summax-arkivet
  • Altid tilgå og finde de bilag, du skal bruge – også de ældre af slagsen
  • Få et fast flow, når bilagene skal godkendes, som er nemt og effektivt at følge
  • Bogføre og betale en regning i én og samme arbejdsgang
  • Få et godt fundament for at følge op på dine bilag
  • Spare penge på papir, udskrifter og frimærker

 

Brug for hjælp
Har du brug for hjælp til at vælge det rette Ø90-abonnement, så du undgår, at din adgang til Ø90 lukker? Kontakt din sædvanlige rådgiver, som også kan hjælpe dig med overvejelserne om at overgå til digitalt bogholderi.